SamsungYleinen

Samsung yhteistyöhön Reviven kanssa – Tarjoaa käyttäjille yksilöllisiä ruokavaliosuunnitelmia perustuen geneettiseen tietämykseen ja tekoälyyn

Terveysteknologiaan keskittyvä yritys Revive on kertonut tänään solmineensa yksinoikeudellisen kumppanuuden Samsung Nordickin kanssa Pohjoismaissa. Yhteistyöntavoitteena on tarjota käyttäjille yksilöllisiä ruokavalio- ja ravitsemussuunnitelmia, jotka perustuvat kehittyneeseen geneettiseen tietämykseen ja johtavaan tekoälyteknologiaan.

Revive-sovelluksen kautta tarjottava palvelu yhdistää genetiikan huippuluokan biokemiallisen tutkimuksen ja luo yksilöllisiä ruokavalio- ja ravitsemussuunnitelmia, jotka perustuvat yksilön DNA:han. Tekoälyteknologia analysoi 200 miljoonaa pistettä genomissa ymmärtääkseen, miten keho toimii solutasolla. Sovelluksen sisäänrakennettu ateriasuositusominaisuus tarjoaa sen jälkeen käyttäjille reseptejä, jotka on optimoitu ja räätälöity käyttäjän yksilöllisten ravitsemustarpeiden mukaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Reviven perustivat Samsungin entinen johtaja Mark Notton ja hänen vaimonsa Katie Notton. Yrityksen filosofia perustuu ajatukseen siitä, että geeniperimää ymmärtämällä voi hallita omaa terveyttään.

Terveysteknologiayritys perustettiin sen jälkeen, kun Katie kävi läpi monimutkaisen sappileikkauksen, joka johti sarjaan autoimmuunireaktioita, joiden vuoksi hän ei pystynyt käyttämään käsiään. Kun lääkärit eivät löytäneet ratkaisua, Mark päätti auttaa opiskelemalla immuniteettiin liittyvää uutta biokemian ja ravitsemuksen tutkimusta kehittääkseen geneettisesti perustuvan ruokavalion ja ravitsemussuunnitelman Katien immuunijärjestelmän tukemiseksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Revive tekee yhteistyötä maailman ravitsemusasiantuntijoiden ja geenitutkijoiden kanssa eri puolilta maailmaa, kuten Tukholman Karoliinisen instituutin apulaisprofessorin ja ravitsemusasiantuntijan Paul Petruksen (PhD) sekä tohtori Omer Elman ja tohtori Sumanto Haldarin kanssa, jotka ovat molemmat kroonisen kivun ja ravitsemustutkimuksen johtavia asiantuntijoita Bournemouthin yliopistossa Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

”Tehtävämme Revivessä on antaa yksilöille mahdollisuus hallita omaa terveyttään. Kun tunnemme oman geneettisen rakenteemme, voimme ymmärtää paremmin ainutlaatuisia tarpeitamme, jotta voimme parantaa terveyttämme ja yleistä hyvinvointiamme. Yhteistyökumppanuus Samsungin kanssa antaa meille mahdollisuuden tavoittaa enemmän ihmisiä ja saavuttaa tavoitteemme auttaa miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa alle eurolla päivässä”, sanoo Mark Notton, Reviven toinen perustaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Terveysalan innovointi on meille Samsungilla keskeinen painopistealue. Kumppanuus Reviven kaltaisen huippuluokan terveysteknologiayrityksen kanssa, joka tarjoaa henkilökohtaisia ruokavalio- ja ravitsemussuunnitelmia genetiikan perusteella, on erittäin jännittävää. Kehittyneen tekoälyteknologian käyttäminen hyödyn tuottamiseen käyttäjille sopii täydellisesti Samsungin filosofiaan”, sanoo Samsung Nordicin MX-divisioonan johtaja Anders Elmby.

Revive Precision Nutrition -sovellus on ladattavissa iOS- ja Android-laitteille.

Lähde: Reviven tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung