OnePlusYleinen

Vuotaja: OnePlus Pad 2 on jo entuudestaan tuttu tabletti – Tehoista vastaa Snapdragon 8 Gen 3

OnePlus Pad Pro

OnePlus vahvisti viime viikolla, että yhtiö järjestää 16. heinäkuuta lanseeraustilaisuuden Milanossa. Luvassa on peräti neljä uutta tuotetta, jotka ovat OnePlus Nord 4 -puhelin, OnePlus Nord Buds 3 Pro -kuulokkeet, OnePlus Watch 2R -älykello sekä OnePlus Pad 2 -tabletti.

Tulevista tuotteista ei ole vahvistettu juurikaan vielä OnePlussan toimesta, mutta Nord 4 -puhelin on nähty useaan otteeseen vuodoissa. OnePlus Pad 2 -tabletin on luvattu olevan uusi huipputason Android-laite, mutta nyt vuotaja Ishan Agarwal on kertonut X-palvelussa lisätietoja laitteesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotajan mukaan kyseessä ei ole täysin uusi tabletti, vaan OnePlus Pad 2 tulee olemaan uudelleen brändätty versio Kiinassa hiljattain esitellystä OnePlus Pad Pro -tabletista. Samaan aikaan OnePlus tulee myös esittelemään tabletille uuden Stylo 2 -kosketusnäyttökynän, Smart Keyboard -näppäimistökuoren sekä Folio Case -suojakuoren.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Pad 2:n kerrotaan olevan mielenkiintoinen tabletti. Sen tehoista on vastaamassa muun muassa Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia sekä tallennustilaa on 128 tai 256 gigatavua. Tabletissa on myös 12,1 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on 3000 x 2120 pikselin tarkkuus ja 144 hertsin virkistystaajuus.

Tabletissa on myös kuusi kaiutinta, 9510 milliampeeritunnin akku, 67 watin pikalataus sekä 13 ja 8 megapikselin kamerat. Tarkemmin tablettiin voi tutustua aikaisemmasta OnePlus Pad Prota käsittelevästä artikkelistamme.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Kyllä Pro-tasoisessa tabletissa pitäisi jo olla amoled-näyttö. Toki nostaa hieman hintaa, mutta lisää tuotteen kiinnostavuutta varmasti kohonnutta kustannusta enemmän.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus