SamsungYleinen

Samsungilla ”Awesome” Unpacked-julkaisutilaisuus 17. maaliskuuta – odotuksissa uudet Galaxy A52- ja Galaxy A72 -puhelimet

Samsung on vahvistanut tänään järjestävänsä ”Awesomen” Unpacked-julkaisutilaisuuden ensi viikolla 17. maaliskuuta kello 16.00. Kyseessä on odotuksien mukaan uusien Galaxy A -malliston älypuhelimien julkaisu, joita odotetaan ainakin kahta uutta. Huhujen mukaan luvassa olisi Galaxy A52- ja Galaxy A72 -puhelimet.

Molempia uutuuspuhelimia odotetaan julkaistavaksi 4G- ja 5G -versioina, mutta pääpaino on todennäköisesti 5G-malleissa. Galaxy A52 tulee olemaan seuraaja viime vuoden suositulle Galaxy A51 -puhelimelle ja Galaxy A72 vastaavasti viime vuoden Galaxy A71 -puhelimelle. Jo ennen julkaisua puhelimista tiedetään jo paljon, sillä eri lähteistä kuvia ja tietoja on vuotanut urakalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin tiedetään tarjoavan puhelimissa jopa 120 hertsin Super AMOLED-näyttöpaneelit, joissa on etukameraa varten tehty reikä. Galaxy A52 ja Galaxy A72 tulevat molemmat myös saamaan saman Snapdragon 750G -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on jopa 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimissa tiedetään olevan myös kuulokeliitin, USB-C-latausliitin sekä 32 megapikselin selfiekamera.

Galaxy A -malliston uusissa jäsenissä on huhujen mukaan myös 64 megapikselin neloiskamera sekä IP67-sertifikaatin mukainen pölyn- ja vedenkestävyys. Galaxy A52 -mallissa tiedetään olevan 4500 milliampeeritunnin akku ja Galaxy A72 -puhelimessa on suurempi 5000 milliampeeritunnin akku. Puhelimet tukevat myös 25 watin pikalatausta.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung