Yleinen

Sonos julkaisi kannettavan Roam-älykaiuttimen – maksaa 179 euroa

Sonos on julkaissut tänään uuden ja kompaktin Sonos Roam -älykaiuttimen, joka tulee myyntiin huhtikuussa 179 euron hintaan. Uutuuskaiutin painaa alle puolikiloa, mutta se mahdollistaa laadukkaan äänentoiston missä tahansa. Kotona kaiutin on mahdollista liittää WiFi-yhteyden avulla muuhun Sonos-järjestelmään, ja se vaihtaa automaattisesti Bluetoothiin kaikkialla muualla.

Sonos Roam on kaikkien aikojen älykkäin, monipuolisin ja edullisin kaiuttimemme. Se tarjoaa myös miljoonille uusille asiakkaille mahdollisuuden aloittaa järjestelmämme käyttäminen”, kertoo Sonosin toimitusjohtaja Patrick Spence.

“Sonos Roamin korkealaatuinen muotoilu on tasapainoinen sekoitus ajatonta estetiikkaa, käytettävyyttä ja kestävyyttä. Sen kolmikulmainen ja pehmennetty profiili tekee siitä helposti mukana kannettavan ja se sulautuu erinomaisesti kodin sisustukseen. Sonos Roam on kaiutin, jonka haluat ottaa mukaasi kaikkialle ja jonka kuuntelemista haluat jatkaa myös palattuasi kotiin”, kertoo Sonos Roamin muotoilusta tiiminsä kanssa vastannut, Industrial Design Senior Manager Aki Laine.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sonos Roam toimii WiFi-yhteydellä yhdessä kodin muun Sonos-järjestelmän kanssa ja Bluetoothilla kaikkialla muualla, mikä tekee suoratoistosta saumatonta. Roamin kautta Bluetooth-suoratoistoa on mahdollista hyödyntää myös muihin järjestelmän kaiuttimiin, kun ne ryhmittää Roamin kanssa Sonos-sovelluksella. Uuden Sound Swap -toiminnon avulla käyttäjä voi siirtää äänen helposti Sonos-kaiuttimesta toiseen pitämällä toisto-/taukopainiketta pohjassa. Roam toimii yli sadan suoratoistopalvelun kanssa, ja sitä on helppo hallita Sonos-sovelluksella, Apple AirPlay 2:lla tai suoraan musiikin suoratoistopalveluiden kautta.

Huolellisesti suunniteltu akustinen muotoilu tuottaa täyteläisen ja yksityiskohtaisen äänen, johon on totuttu valmistajan mukaan vain suuremmilla kaiuttimilla. Automaattinen Trueplay-viritysteknologia toimii sekä WiFi-yhteydellä että Bluetoothilla varmistaen, että Roam on aina viritetty antamaan paras mahdollinen kuuntelukokemus erilaisissa ympäristössä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sonos Roam mahdollistaa jopa 10 tuntia yhtäjaksoista toistoa yhdellä latauksella ja 10 päivän akunkeston virransäästötilassa. Sen voi ladata mukana tulevalla USB-C-kaapelilla, millä tahansa langattomalla Qi-laturilla tai erikseen myytävällä Sonosin langattomalla laturilla. Kaiutin on pölytiivis sekä täysin vedenpitävä, sillä se on testattu tiukan IP67-luokituksen mukaisesti. Silikoniset kumitulpat ja fyysiset painikkeet suojaavat laitetta putoamisilta ja kolhuilta.

Sonos Roam -kaiutin tulee myyntiin 20. huhtikuuta ja hintaa sillä on 179 euroa. Kaiuttimen ennakkomyynti on alkanut Sonos.com-sivustolla jo nyt. Kaiutin on tarjolla kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta Shadow Black sekä valkoinen Lunar White.

Lähde: Sonos

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen