SamsungYleinen

Samsungilta myös Galaxy Z Flip 6 -puhelimesta Olympic Edition -erikoisversio

Samsung on julkistanut uudesta Galaxy Z Flip 6 -puhelimesta myös Olympic Edition -erikoisversion. Erikoisversio on eksklusiivisesti suunniteltu ja räätälöity kaikille urheilijoille, jotka kilpailevat tulevissa olympia- ja paralympiakisoissa Pariisissa 2024.

Uusi Olympic Edition for Paris 2024 on ensimmäinen Galaxy AI -tekoälyominaisuudet sisältävä Olympic Edition -laitejulkaisu. Se on suunniteltu parantamaan urheilijoiden kisakokemusta siitä hetkestä lähtien, kun he saapuvat Pariisiin, ja lisäksi siihen on ladattu valmiiksi täysi valikoima eksklusiivisia palveluita ja hyödyllisiä sovelluksia. Olympialaisversion myötä urheilijat saavat käyttöönsä ensimmäistä kertaa Samsungin uusimman tuotteen ennen kuin se saapuu virallisesti markkinoille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Z Flip6 nousee keskeiseen asemaan myös itse olympialaisissa, sillä se on ensimmäinen olympialaisversio, jolla on merkittävä rooli palkintokorokkeella.

Olympic Edition esittelee uuden Galaxy Z Flip6 -puhelimen kompaktia ja monipuolista muotoilua, jonka keltaista väritystä koristavat kultaiset olympiarenkaat sekä paralympialaisten symbolit. Puhelimen lisäkoristusta varten Samsung on yhdistänyt voimansa pariisilaisen miesten luksusmuotimerkki Berlutin kanssa. Berluti on suunnitellut Ranskan joukkueen viralliset asut Pariisin 2024 avajaisseremoniaan, ja nyt myös eksklusiiviset Flipsuit-puhelinkuoret kutakin laitetta varten. Venezia-nahasta valmistetuissa kuorissa on ainutlaatuinen patina, joiden olympiarenkaiden inspiroima värisekoitus juhlistaa olympiahenkeä sekä huippuosaamisen ja yhtenäisyyden arvoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Samsung on rikkonut mobiiliteknologian rajoja tukiessaan olympia- ja paralympiakisoja jo liki kolmen vuosikymmenen ajan. Meillä on kunnia inspiroida uusimmilla Galaxy-innovaatioillamme urheilijoita Pariisissa 2024 – sekä antaa heille mahdollisuus kokea tehokas ja älykäs Galaxy Z Flip6 etukäteen, jopa ennen virallista markkinoille tuloa. On hienoa päästä näkemään, kuinka teknologiamme avaa mahdollisuuksia kokea kisakokemus uudella tavalla — merkityksellisten yhteyksien luomisesta elämänmittaisten muistojen tallentamiseen sekä jakamiseen Pariisissa ja siitä eteenpäin”, sanoo Samsung Suomen maajohtaja Mika Engblom.

Jotta urheilijoiden olisi helpompi käyttää puhelinta Pariisissa ja sen ulkopuolella, jokaisen Galaxy Z Flip6 Olympic Edition -puhelimen mukana toimitetaan eSIM, 100 Gt 5G-dataa yhteistyössä Orangen kanssa ja kaksi vuotta Samsungin kansainvälistä takuuta. Lisäksi useat Kansainvälisen olympiakomitean (IOC) viralliset sovellukset ja IOC:n vihjelinja, ovat valmiiksi ladattuina, jotta viimeisimpien kisojen aikataulujen seuraaminen ja olympiapaikoilla liikkuminen olisi mahdollisimman helppoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Wallet -lompakon kautta käyttäjille ladataan valmiiksi myös sovelluksen sisäinen passi, jolla voi hakea ilmaisia juomia eri puolilla olympia- ja paralympiakylää sijaitsevista juoma-automaateista, sekä rajoittamaton ilmainen julkisen liikenteen kulkukortti yhteistyössä Île-de-France Mobilitésin (IDFM) kanssa.

Ensimmäistä kertaa olympialaisten ja paralympialaisten historiassa Samsung tarjoaa Galaxy Z Flip6 Olympic Edition -laitteen käytettäväksi palkintokorokkeella Pariisin 2024 olympialaisissa, jotta urheilijat voivat luoda omia muistojaan ja tallentaa tunteellisen hetken selfien avulla. Samsungin räätälöity teknologia kartoittaa ja lajittelee urheilijoiden selfiet lajeittain ja lataa ne reaaliaikaisesti Athlete365-sivustolle, jonka avulla urheilijat voivat tallentaa ja jakaa ikonisia hetkiään perheidensä ja faniensa kanssa.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung