GoogleYleinen

Googlen tulevista Pixel Watch 3 -kelloista paljastui paljon lisätietoja

Googlelta odotetaan jonkin ajan kuluttua uusia Pixel Watch 3 -kelloja yhdessä Pixel 9 -puhelinten kanssa. Kellosta on tähän asti nähty esimerkiksi vuotokuvat, joiden perusteella kello ei ole uutta kokoa lukuunottamatta muuttumassa juurikaan. Nyt Googlen kelloista on paljastunut joitakin teknisiä tietoja yhdessä värivaihtoehtojen kanssa. 

Tiedot ovat peräisin Android Authority -sivustolta, joka on kertomansa mukaan päässyt useisiin tietoihin käsiksi Googlen sisäisen lähteen ansiosta. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kello saapuu myyntiin 41 sekä 45 millimetrin kokoisina ja molemmista kelloista saataville tulisi sekä mobiilidatalla että pelkällä Wi-Fi-tuella varustetut mallit. Molemmat kellot perustuisivat edelleen Qualcommin Snapdragon W5 -järjestelmäpiiriin, joka saisi kaverikseen rinnakkaispiirin hoitamaan joitakin kellon ominaisuuksia. 

41 millimetrin Pixel Watch 3 olisi varustettu 310 milliampeeritunnin akulla kun suuremmassa 45 millimetrin kellossa olisi 420 milliampeeritunnin akku. Pienemmän kellon akku olisi kasvamassa vaivaisella neljällä milliampeeritunnilla, joten sen osalta akun kestoon ei ole odotettavissa parannusta. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näytön kehykset ovat pienenemässä Pixel Watch 3:ssa edeltäjäänsä verrattuna. Molemmissa Pixel Watch 3 -kellossa näytön kehykset olisivat 4.5 millimetriä, eli ne olisivat 1 millimetrin pienemmät. 41 millimetrisen Pixel 3 Watchin näyttö olisi kooltaan 32×32 millimetriä ja suuremman version kooltaan 36×36 millimetriä. 

Näytön resoluutio kasvaa 408×408 pikselin tarkkuuteen samalla kun näytön kirkkaus yltäisi parhaimmillaan 2000 nitiin aiemman 1000 nitin sijasta. 

Kehykset ovat pienentymässä. Kuva: Android Authority.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pixel Watch 3 -kellosta odotetaan löytyvän ensi kertaa Ultra Wide Band -tuki, jota voitaisiin käyttää esimerkiksi laitteen tarkan sijainnin näyttämiseksi. Toistaiseksi Googlen Find My Device -sovellus ei tue UWB:ta, mutta Google lisännee sovellukseen tuen lähiaikoina. 

41 millinen Pixel Watch 3 voisi saada väreiksi harmaa/ruusu kvartsin, musta/obsidian, kulta/pähkinä ja kulta/posliini. Suuremman 45 millimetrisen kellon värivaihtoehdot olisivat muuten samat, mutta kulta/pähkinä yhdistelmä jäisi puuttumaan. Ensimmäinen on rungon väri ja toisena mainittu väri on kellon rannekkeen väri. 

Kellon hintatiedot eivät toistaiseksi ole tiedossa. Oletettavasti myös hinnat vuotavat julkisuuteen ennen aikojaan. Google ei ole vahvistanut julkistustilaisuutta, mutta elokuussa Google järjestää Pixel-teemaisen tilaisuuden. 

Lähde: Android Authority 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google