SamsungYleinen

Samsungilta tulossa ultrahalpa Galaxy A01 Core – kuvat puhelimesta paljastuivat jo nyt

Samsung Galaxy A01 Core / Kuva: Evan Blass

Samsungilta on tulossa nähtävästi lähiaikoina uusi hyvin edulliseen hintapisteeseen asettuva Galaxy A01 Core -älypuhelin. Tänään tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut kuvia vielä julkaisemattomasta puhelimesta, jotka paljastavat laitteen ulkoisen toteutuksen, mikä on hintaluokassaan varsin yllätyksetön.

Galaxy A01 Core -puhelimen etuosassa nähdään 18:9-kuvasuhteella varusteltu näyttöpaneeli, jossa ei ole mitään häiritseviä lovia tai reikiä. Näytön ylä- ja alareunoissa on paksummat mustat kaistaleet. Näytön yläpuolella nähdään puheluihin käytettävän kuulokkeen rinnalla myös etukamera. Laitteen takaosassa on mielenkiintoinen kuviointi sekä kamera-alue, jossa on yksi kamera sekä yksi LED-salama. Kuvissa Galaxy A01 Core on esillä kahdessa värissä, jotka ovat sininen sekä punainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muiden huhuttujen tietojen mukaan Galaxy A01 Core -puhelimeen on odotettavissa 1480 x 720 pikselin näyttöpaneelia, joka tarkoittaa siis HD+ -tarkkuutta. Tehoista pitäisi vastata MediaTekin kehittämä MT6739 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on ainakin yksi gigatavu RAM-muistia. Käyttöjärjestelmänä puhelimessa on Android 10, jonka päällä hyrrää Samsungin oma One UI -käyttöliittymä.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Samsung saattaisi julkaista nyt vuotokuvissa nähdyn Galaxy A01 Core -puhelimensa. Todennäköisesti puhelin julkaistaan lähiaikoina valikoiduilla markkina-alueilla. Hinnoittelultaan puhelin asettuu odotuksien mukaan alle 100 euroon.

Lähde: Phonearena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

7 Kommenttia

 1. Eli täysin romu.

 2. Voisi olla hyvä ensimmäinen puhelin vaikkapa 1luokkalaiselle

  1. Jos haluat pilata 1 luokkalaisen päivän nii mikäs siinä. Yleensähän ne pelaa ja viestittelee kavereiden kesken joten tosta puhelimesta ei ole mihinkään. Kaiken lisäksi tulee lagaamaan todella paljon ja sovellukset kaatuilemaan.

   1. Mihin tuo lagaaminen ja kaatuminen perustuu ? onko faktaa esittää ?

    1. Ihan kuule kokemukseen vuosien takaa kun ram-muisti täytty näissä halapuhelimissa. Android 10 ja 1Gt ram mieti vähän.

     1. Halpapuhelimissa korjaan

 3. Sekä saa kavereiden ivat päällensä.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung