OnePlusYleinen

Vuoto: OnePlus Nord -puhelimessa tullaan näkemään 32 + 8 megapikselin kaksoisetukamera

OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -puhelimissa on vain yksi 16 megapikselin etukamera.

OnePlus Nord -älypuhelin on ollut viime aikoina vahvasti esillä, sillä OnePlus on itse vahvistanut tuovansa pian tarjolle keskihintaluokan älypuhelimen. Aikaisemmin puhelimen on huhuttu olevan OnePlus 8 Lite tai OnePlus Z, mutta tuoreimpien tietojen mukaan kyseessä saattaisi olla OnePlus Nord. Tällä kertaa Android Central -sivusto on kertonut luotettaviin lähteisiin vedoten täysin uutta tietoa laitteesta.

Tietojen mukaan uutuuspuhelimen etuosassa nähtäisiin peräti kaksi selfiekameraa, jotka ovat tarkkuudeltaan 32 ja 8 megapikseliä. Aikaisemmissa vuotokuvissa puhelimessa nähtiin ainoastaan yksi kamera etuosassa, mutta nähtävästi OnePlus on muokannut suunnitelmiaan ja luopunut aikaisemmin kuvavuodoissa nähdystä laitteesta. 32 megapikselin kameran pitäisi olla niin sanottu pääkamera, kun taasen 8 megapikselin kamera tarjoaa hieman laajemman kuvauskentän. Kaksoisetukamera sijaitsee puhelimen vasemmassa yläkulmassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on viime vuosina luottanut huippupuhelimissaan 16 megapikselin tasoisiin kamerasensoreihin, joten megapikselien määrässä OnePlus Nord tulee voittamaan myös OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -mallit. Aikaisempien tietojen mukaan OnePlus Nord -puhelimessa tultaisiin näkemään ainakin Snapdragon 765G -järjestelmäpiiri, 90 hertsin virkistystaajuudella varusteltu AMOLED-näyttöpaneeli sekä kolmois- tai neloiskamera takaosassa.

Joidenkin huhujen mukaan OnePlus suunnittelisi julkaisun tapahtuvan 10. heinäkuuta, mutta toistaiseksi OnePlus ei ole itse vahvistanut virallista julkaisuajankohtaa. OnePlus Nord tullaan kuitenkin esittelemään Intian lisäksi myös Euroopan markkinoilla. Hinnoittelun odotetaan asettuvan 300-400 euroon.

Lähde: Android Central

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

6 Kommenttia

 1. Eli mitä ilmeisimmin takakamerat ja muutakin ominaisuuksissa tulevat olemaan tuossa sitten tosi heikkotasoiset, jotta OnePlus saisi myytyä myös kallimpia OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -mallejaan.

  Ellei hinta sitten saatuisikin asettumaan 400-500 euron haarukkaan ja OnePlus pyrkisi valtaamaan markkinoita kelvollisellakin puhelimella. Mikä olisikin jo aikamoinen ihme kuitenkin ja söisi OnePlusan kalliimpien mallien myynnit täysin sitten.

  1. OnePlussahan on itse puhunut ”uudesta älypuhelinmallistosta”, joten vielä ei ole tiedossa onko tulossa useampikin edullisempi puhelin hieman eri hintakategorioihin. Luonnollisesti 250-400 euron puhelimissa ei päästä nauttimaan kovin erikoisista kameroista, mutta sitten kun mennään +400€, niin voi odottaa hieman parempaa toteutusta.

   Saapa nähdä mitä parin viikon sisällä tapahtuu OnePlus Nordin tiimoilla, sillä mitään ominaisuuksia ei vielä ole millään tavalla vahvistettu.

 2. Kuka tarvii parempaa etukameraa, jo yksikin on liikaa.

  1. Aika moni oikeestaan. Nykyihmiset jotka ottaa selfieitä ja snäppää paljon!

 3. Itseäni ei enään kiinnosta mitä huijari ja petturi OnePlus tekee.

  1. Öyh vöyh.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus