OnePlusYleinen

OnePlus teki dokumenttisarjan OnePlus Nord -puhelimen suunnittelusta – traileri julkaistiin jo

OnePlus on julkaisemassa heinäkuun aikana yhtiön tuoreimman sekä edullisemman 5G-älypuhelimensa, joka kantaa nimeä OnePlus Nord. OnePlus on aikaisemmin keskittynyt vain huippupuhelimien julkaisuun, lukuun ottamatta vuonna 2015 julkaistua OnePlus X -puhelinta. Tänä vuonna OnePlus palaa jälleen keskihintaluokan älypuhelimiin uudella älypuhelinmallistolla, joka julkaistaan aluksi Intiassa ja Euroopassa.

Suomalaisten suosima OnePlus perustettiin kiinassa joulukuussa 2013, ja ensimmäinen puhelin esiteltiin jo huhtikuussa 2014. Uudessa ”New Beginnings” -dokumenttisarjassa OnePlus tulee keskittymään tulevan älypuhelimen kehitysvaiheisiin sekä aikaan ennen julkaisun tapahtumista. OnePlus on jo julkaissut lyhyen trailerin tulevasta dokumenttisarjasta, josta saa esimakua tulevasta julkaisusta. Traileri on katsottavissa artikkelin alareunasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on myös kertonut, että dokumenttisarjan ensimmäinen osa tullaan julkaisemaan 30. kesäkuuta kello 15.00 Suomen aikaa. OnePlus on jo aikaisemmin tällä viikolla avannut uuden Instagram-tilin nimellä OnePlusLiteZThing, jossa OnePlus julkaisee vihjailevia kuvia sekä koodeja, jotka liittyvät tulevaan älypuhelimeen. Lisätietoja odotetusta OnePlus Nord -puhelimesta voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: OnePlussan tiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

 1. Tuosta huhutusta OnePlus Nord -puhelimesta tihkuneitten ominaisuustietojen perusteella tuon dokkariin sisältö tulee olemaan sitten kutakuinkin tämäntyyppinen:
  – etsitään vähän heikompitasoinen OLED-paneeli, mutta kuitenkin 90 hetrsillä
  – nakataan takakameroista optiset kuvanvakaimet pois ja jätetään telekamera optisine zoomeinen pois
  – karsitaan akkukapasiteettiä, kun eihän 5G-virtasyöpön käytön luurin akun tarvitse koko päivää kestää
  – ja tuttuun tapaan, jätetään se lisämuistikorttipaikkakin pois
  – sekä ehkä, kun nimi on Nord, niin pakkaskesto samanlaiseksi kuin Samsungeilla, eli heikoksi

  Sillä realiteetit purevat, eli pitää OnePlusan saada ne kalliimmat mallitkin myydyksi.

  Sekä elokuvastudioon ei päästetä paikalle tietenkään 490 euron hintaista OnePlus 7T:tä, jossa on roimasti tehokkaampi suoritin Snapdragon 855 Plus, jossa on enempi työmuistia, jossa on myös 90 hertsin näyttö, AMOLED, jossa on kahdessa takakamerassa optiset kuvanvakaimet (pääkamera ja 2x-telekamera), jossa optisen zoomin telekamera.

 2. Todella kiinnostavaa… Not.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus