SamsungYleinen

Samsungin ensi vuoden huippupuhelimet Galaxy S21 ja Galaxy S21 Ultra ensimmäistä kertaa kuvavuodossa

Galaxy S21 ja Galaxy S21 Ultra

Samsung tulee julkaisemaan ensi vuoden alkupuolella tuttuun tyyliinsä uudet huippuluokan Galaxy S -malliston älypuhelimet, joiden odotetaan olevan nimiltään Galaxy S21 ja Galaxy S21 Ultra. Vaihtoehtoisesti huhuissa ovat olleet myös Galaxy S30 ja Galaxy S30 Ultra, mutta toistaiseksi ei ole kovin varmaa, kumpaa mallinimeämistä Samsung tulee käyttämään.

Twitterissä tunnettu OnLeaks-käyttäjä on julkaissut 3D-mallinnuksiin pohjautuvia kuvia molemmista tulevista Galaxy S -malliston puhelimesta. Samsung tulee vuodon mukaan uusimaan erityisesti puhelimien kameran toteutusta. Puhelimien takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue, mutta nyt se on viety aivan vasempaan yläkulmaan, jonka ansiosta kamera-alue näyttää jopa yllättävän hyvältä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy S21 -mallin etuosaan odotetaan 6,2 tuuman tasaista näyttöpaneelia, kun taasen Galaxy S21 Ultra tulisi saamaan kevyesti reunoiltaan kaartuvan näytön, jonka koko on 6,7-6,9 tuumaa. Molempien puhelimien näytön yläreunaan on saatu myös etukameraa varten tehty reikä. Muilta osin Samsung tulee luottamaan pitkälti tuttuun muotoiluun, joka nähtiin jo Galaxy S20 -malliston puhelimissa.

Galaxy S21 -perusmallin mitoiksi on mainittu 151,7 x 71,2 x 7,9 millimetriä ja Galaxy S21 Ultran vastaavasti 165,1 x 75,6 x 8,9 millimetriä. Toistaiseksi Galaxy S21 -puhelimista tiedetään kuitenkin varsin vähän, mutta todennäköisesti puhelimissa tullaan näkemään huippuluokan Exynos- tai Snapdragon -järjestelmäpiiri sekä muita uusia innovaatioita. Puhelimien tiedetään saavan muun muassa 25 watin pikalatauksen oletusarvoisesti.

Samsungin odotetaan julkaisevan jälleen kerran uusia Galaxy S -malliston puhelimia alkuvuoden aikana. Samsung julkaisi Galaxy S20 -puhelimet 11. helmikuuta, joten myös tänä vuonna julkaisua voidaan odottaa viimeistään helmikuun puolivälissä tai jopa ennen sitä. Huhuissa on mainittu esimerkiksi julkaisuajankohdaksi tammikuu.

Lähde: Voice 1, Voice 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Rumia Samsungin turhake romuja.

    1. Tuohon saattaisi mieti sitän ajatusmaailmaa myötäillen todetta jotta mutsis on.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung