SamsungYleinen

Samsungin seuraavasta hittipuhelimesta ei enää 4G-versiota – Galaxy A16 5G tulossa vielä tänä vuonna

Samsung Galaxy A15 5G

Samsung on nähtävästi vielä tämän vuoden aikana aloittamassa Galaxy A -sarjan päivittämisen uuteen sukupolveen, sillä nyt huhut kertovat tietoja Galaxy A16 5G -puhelimesta. Hiljattain yhtiö vasta esitteli Galaxy A35 5G– ja Galaxy A55 5G -puhelimet, mutta nähtävästi Galaxy Ax6 -sarjan laitteita voidaan odottaa loppuvuonna.

Galaxyclub.nl-sivusto on saanut käsiinsä ensimmäisiä yksityiskohtia Galaxy A16 5G -puhelimesta. Yleisesti Galaxy A1x -sarjan laitteet ovat olleet maailman myydyimpien älypuhelimien joukossa, vaikka usein puhutaankin vain malliston kalliimmista jäsenistä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodon mukaan Samsung ei ole päivittämässä juurikaan kameroita verrattuna edeltäjään. Galaxy A16 5G on saamassa 50 megapikselin pääkameran, 5 megapikselin ultralaajakulmakameran sekä 2 megapikselin makrokameran. Etuosaan on tulossa 13 megapikselin selfiekamera.

Galaxy A16 -puhelimeen odotetaan 5000 milliampeeritunnin akkua, joka on myös pysymässä ennallaan. Samsung ei ota halpapuhelimessa harppausta suurempaan, vaikka esimerkiksi Galaxy M -sarjan puhelimissa on toisinaan nähty jopa 6000 milliampeeritunnin akkuja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mielenkiintoinen yksityiskohta on myös, että tällä kertaa Samsung ei suunnittele laitteesta enää 4G-versiota. Galaxy A16 tullaan esittelemään vain 5G-versiona, jonka mallikoodi on SM-A166B. Lisäksi Samsung valmistelee SM-A065M-mallikoodillista laitetta, joka on nähtävästi Galaxy A06, ja kyse on 4G-laitteesta.

Jos Samsungin nykyiset julkaisuaikataulut antavat jotain vihiä julkaisuajasta, niin Galaxy A16 5G ja Galaxy A06 -puhelimet voitaisiin esitellä vuoden lopulla. Suurin osa uudesta Galaxy Ax6 -mallistosta julkaistaan kuitenkin vasta ensi vuonna, joiden joukkoon kuuluvat muun maussa Galaxy A36 sekä Galaxy A56.

Lähde: Galaxyclub.nl

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung