SamsungYleinen

Samsungin taulumainen Music Frame -kaiutin myyntiin Suomessa 499 euron hintaan

Samsung Music Frame

Samsung julkisti tauluksi naamioidun Music Frame -kaiuttimen CES-messuilla vuoden alussa, ja tänään se on rantautunut myyntiin Suomessa. Kaiutin jatkaa Frame-mallistoa, johon kuuluu muun muassa televisioita.

Kaiutin on saatavilla mustana, ja myöhemmin tänä vuonna lanseerataan myös erilliset valkoiset kehykset, jotka voidaan kiinnittää Music Frameen. Kehykset vievät naamioinnin askelta pidemmälle ja varmistavat, että kaiutin sopii muihin kalusteisiin ja yhä useampaan sisustukseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hintaa Music Frame -kaiuttimella on Suomessa 499 euroa ja se on tilattavissa Samsungin omasta verkkokaupasta.

Music Frame on yhtä paljon kehys kuin kaiutin, ja toimii sekä itsenäisenä kaiuttimena että täydennyksenä kotiteatterin äänentoistoon. Jos Music Frame on yhdistetty Samsung TV:n tai soundbarin kanssa, se vahvistaa surround-ääntä ja tehostaa bassontoistoa kuuntelukokemuksen parantamiseksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valinnanvapaus yltää myös kaiuttimen asetteluun, sillä sen mukana tulee sekä seinäkiinnike että jalusta. Käyttäjät voivat halutessaan luoda yhteyden useiden Music Frame -kaiuttimien välille ja täyttää kotinsa musiikilla. Musiikin toisto onnistuu suoraan puhelimelta Wi-Fi- tai Bluetooth-yhteyden avulla.

Kuvakehyksiin asetetun kuvan voi vaihtaa helposti irrottamalla etupaneelin, jossa on paikka tulostetulle valokuvalle tai muulle toivotulle koristukselle. Mukana tulevaan passepartout-kehykseen mahtuu 18,1 x 18,1 cm:n kokoinen kuva.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kahden 3-tie-kaiuttimen ja patentoidun waveguide-teknologian avulla Music Frame täyttää huoneen runsaalla ja tasapainoisella stereoäänentoistolla. Music Frame analysoi ympäröivän tilan SpaceFit Sound Pro -teknologialla, joka säätää äänentoistoa tilan akustiikan mukaan. Kokonaisuuden viimeistelee Dolby Atmos, joka lisää äänentoistoon uusia ulottuvuuksia ja asettaa kuuntelijan musiikin tai elokuvan keskiöön.

Lähde: Samsungin tiedote 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung