SamsungTizen OSYleinen

Samsungin tuleva Gear Fit2 Pro -urheiluranneke vuoti

Samsung tulee julkaisemaan reilun viikon päästä 23. elokuuta uuden Galaxy Note8 -puhelimen, joka ei näytä jäävän ainoaksi uutuudeksi tässä kuussa. Evan Blass on paljastanut Venturebeat -sivustolla kuvia ja tietoja pian julkaistavasta Gear Fit2 Pro -urheilurannekkeesta. Blassin mukaan laitetta ei tultaisi esittelemään Galaxy Note8:n rinnalla vaan vasta parin viikon päästä IFA-messuilla.

Pian julkaistava Gear Fit2 Pro on järjestyksessään Samsungin kolmas urheiluranneke, joka perustuu yhtiön omaan Tizen -käyttöjärjestelmään. Uudessa rannekkeessa on 5 ATM vedenkestävyys, joka tarkoittaa, että rannekkeen pitäisi kestää vettä aina 50 metriin asti. Toinen Gear Fit2 Pron tärkeimmistä uudistuksista on ilman verkkoyhteyttä toimiva Spotify kappaleiden toisto. Rannekkeessa on myös tutut GPS-toiminnot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi Samsung on parantanut ranneketta tuomalla mukaan kelloista tutun kiinnitysmenetelmän, jonka ansiosta Gear Fit2 Pron luvataan sopivan paremmin kovempiin harjoituksiin. Evan Blassin mukaan urheiluranneke toimii yhdessä iOS- ja Android -puhelimien kanssa ja siinä on vuoden premium-lisenssi Under Armourin digitaalisiin palveluihin.

Tällä hetkellä ei ole mitään tietoa Gear Fit2 Pron hinnoittelusta tai saatavuudesta.

Lähde: Venturebeat.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung