SamsungYleinen

Samsungin tulevat Galaxy A35 5G- ja Galaxy A55 5G -puhelimet useissa vuodoissa – Hittipuhelimien seuraajien julkaisu lähenee

Samsung Galaxy A55 5G / Kuva: Evan Blass

Samsung valmistautuu julkaisemaan pian kaksi uutta Galaxy A -sarjan puhelinta, jotka ovat useissa vuodoissa jo aikaisemmin nähdyt Galaxy A35 5G sekä Galaxy A55 5G. Aikaisemmin mallistoon on kuulunut jo Galaxy A05, Galaxy A05s, Galaxy A15, Galaxy A15 5G sekä Galaxy A25 5G -puhelimet.

Toistaiseksi julkaisemattomat keskihintaiset puhelimet ovat nyt jälleen nousseet pinnalle useiden vuotojen myötä. Aluksi puhelimien kuvat julkaistiin useissa viranomaistietokannoissa tällä viikolla, jotka vahvistivat aikaisemmin vuotaneita tietoja. Tänään tunnettu vuotaja Evan Blass on jakanut X-palvelussa tarkkoja tuotekuvia Galaxy A35 5G- ja Galaxy A55 5G -puhelimista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuvat ovat yhteneviä aikaisempien tietojen kanssa. Galaxy A55 5G -mallissa tullaan näkemään aikaisempaa laadukkaampi rakenne. Laitteen kehys on alumiinia ja pinnat odotettavasti lasia. Galaxy A35 5G -puhelimessa olisi ainakin muovikehys. Odotettavasti puhelimet ovat myös vedenkestäviä.

Muotoiluun ei saada merkittäviä uudistuksia, vaan Samsung luottaa samaan toteutukseen kuin esimerkiksi Galaxy S -puhelimissa. Suurin uudistus on kehyksessä olevan painikkeiden korostus, jonka lisäksi Samsung on tehnyt kehyksestä aikaisempaa kulmikkaamman. Vuotokuvissa Galaxy A55 5G nähdään neljässä värissä, jotka ovat musta, keltainen, vaaleanpunainen sekä sininen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A55 5G

Vuotojen mukaan Galaxy A55 5G -puhelimen suorituskyvystä vastaa Samsungin oma Exynos 1480 -järjestelmäpiiri. Uuden piirin odotetaan olevan valmistetun 4 nanometrin prosessilla ja siinä on neljä korkean suorituskyvyn CPU-ydintä 2,75 GHz:n kellotaajuudella ja neljä muuta ydintä 2,05 GHz:n kellotaajuudella. Mukana on myös Xclipse 530 -grafiikkaprosessori, joka on kehitetty yhdessä AMD:n kanssa.

Samsung toimittaa Galaxy A55 5G -puhelimen 8 gigatavun RAM-muistilla sekä luultavasti 256 gigatavun sisäisellä tallennustilalla. Odotettavasti muitakin muistiversioista on tarjolla. Laite käyttää Android 14 -käyttöjärjestelmää, jonka päällä on One UI 6.1 -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A35 5G

Vastaavasti Galaxy A35 5G -puhelimen odotetaan saavan tehonsa Exynos 1380 -järjestelmäpiiristä, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Molemmat uutuuspuhelimet ovat saamassa myös 50 megapikselin optisesti vakautetun pääkameran sekä 5 megapikselin makrokameran. Galaxy A55 5G voi saada 12 megapikselin ultralaajakulmakameran, kun pikkuvelimallissa olisi vain 12 megapikselin ultralaajakulmakamera.

Samsungin odotetaan julkaisevan uutuuspuhelimet lähiviikkoina globaalisti.

Lähde: X.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung