AppleYleinen

Vuoto: Seuraava iPhone SE saamassa täysin uuden muotoilun ja Dynamic Island -ratkaisun

Viimeisimmän, vuonna 2022 julkistetun neljännen sukupolven iPhone SE -puhelimen jälkeen huhut seuraavasta iPhone SE -puhelimesta ovat olleet jokseenkin epävarmoja. On huhuttu myös iPhone SE -sarjan jonkinlaista kuoppaamista.

Nyt seuraavasta iPhone SE -puhelimesta on saatu jälleen uusia huhuja. MajinBuOfficial-nimisen X-käyttäjän julkaisemissa mallinnuskuvissa esiintyy tulevan iPhone SE:n moderni muotoilu, joka sekin on huhuissa muuttunut jo muutamaan kertaan. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotaneiden kuvien perusteella 5. sukupolven iPhone SE saisi modernin muotoilun, kun puhelin muistuttaa uusimpia iPhone-huippumalleja, eikä puhelimessa olisi enää paksuja reunoja. Puhelimesta löytyvä Face ID –kasvojentunnistus on loven sijaan sijoitettu modernimpien iPhone-puhelimien tapaan Dynamic Island -ratkaisuun. 

Puhelimesta löytyy edelleen ainoastaan yksi takakamera, joka on sijoitettu pillerinmuotoiseen kohoumaan. LED-salamavalo sekä mikrofoni sijaitsevat kameran alapuolella. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takakameran asettelu muistuttaa hyvin paljon MajinBuOfficialin aiemmin tällä viikolla julkaisemia kuvia iPhone 16 -perusmallin prototyypistä, joissa Apple on testannut allekkain olevia takakameroita vastakkain olevien sijaan. Kuvissa myös kamerakehikko on pillerimäinen aiemman neliön sijaan, ja asettelusta tulee mieleen iPhone X- ja iPhone XS -mallien kamera-asettelu.

Tässä vaiheessa seuraavaan iPhone SE -puhelimeen on huhujen mukaan aikaa vuoden päivät, kun Applelta odotetaan päivitettyä iPhone SE -puhelinta vasta vuonna 2025. Laitteen teknisiä tietoja ei tällä hetkellä juurikaan tiedetä. 

Lähde: X 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple