Yleinen

Samsungin uuden Gear S3 -älykellon myynti alkoi Suomessa tänään

GearS3.1Samsung julkaisi muutama kuukausi sitten uuden Gear S3 -älykellon, jonka myynti on tänään alkanut Suomessa. Uutuuskellon suositushinta on 399 euroa versiosta riippumatta. Suomessa Samsung tuo myyntiin molemmat versiot, eli Gear Frontierin ja Classicin.

Gear S3 on maailman ensimmäinen älykello, josta löytyy Corning Gorilla Glass SR+ -lasi. Kellon näyttö on kooltaan 1.3 tuumaa ja se perustuu Super AMOLED-teknologiaan. Näytöstä löytyy tuki myös Always On Display -ominaisuudella, joka takaa kellon näkymisen myös lepotilassa. Näyttöä ympäröi myös Gear S2 -kellosta tuttu pöyrivä kellokehä, jolla voidaan ohjata laitetta kosketusnäytön ohella.

Kellon sisällä hyrrää kaksiytiminen 1,0 GHz:n kellotaajuudella toimiva järjestelmäpiiri, Tizen Wearables 2.3.2 -käyttöjärjestelmä ja 4 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Gear S3:sta löytyy myös NFC sekä 380 mAh akku. Samsung lupailee uutuuskellolleen 4-5 päivän akunkestoa. Kello on yhteensopiva kaikkien älypuhelimien kanssa, joista löytyy Android 4.4.4 tai uudempi käyttöjärjestelmä ja 1.5 gigatavua RAM-muistia.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen