AndroidSamsungYleinen

Samsungin uudet Galaxy A -puhelimet saapuivat Suomessa myyntiin tänään

Samsung Galaxy A5 Peach Cloud

Samsung on tänään aloittanut yhtiön uusien Galaxy A3:n ja Galaxy A5:n myynnin Suomessa. Uudet puhelimet julkaistiin tammikuussa CES -messujen alla. Samsung täyttää uutuuspuhelimilla yhtiön keskihintaluokan älypuhelinvalikoimaa. Galaxy A -puhelimissa on Samsungin mukaan panostettu erityisesti kameratekniikkaan.

Puhelimista arvokkaammasta Galaxy A5:stä löytyy 5,2 tuuman Full HD -näyttö, kahdeksanydinsuoritin, 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Galaxy A5:n molemmat kamerat ovat 16 megapikseliä. Puhelimista halvempi, eli Galaxy A3 on teknisesti vielä hieman vaatimattomampi. Siinä on 4,7 tuuman HD -näyttö, kahdeksanydinsuoritin, 2 gigatavua RAM-muistia sekä 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Myös kamerat ovat teknisesti heikommat, sillä takakamera on 13 megapikseliä ja etukamera 8 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A5 ja A3 ovat nyt siis saatavilla Suomessa kolmessa värissä, jotka ovat Black Sky, Gold Sand ja Peach Cloud. Samsung Galaxy A5:n suositushinta on 449 euroa ja Galaxy A3:n suositushinta on 349 euroa.


Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android