AndroidLGYleinen

Uusi vuotokuva paljastaa LG G6:n kiiltävän takaosan

LG tulee esittelemään 26. helmikuuta uuden huippupuhelimensa, LG G6:n. Olemme nähneet tulevan puhelimen jo aikaisemmin lehdistökuvassa, joka paljasti laitteen metallisen rakenteen ja näytön pyöristetyt kulmat. Nyt uudessa Business Insiderin julkaisemassa kuvassa näkyy selvästi LG G6:n takaosa.

LG G6 Kuva: Business Insider

Kuvan perusteella puhelimen takaosa olisi ainakin nyt vuotaneessa versiossa kiiltävän musta. Kuvasta nähdään myös, että LG G6:ssa on kaksoiskamera sekä sormenjälkilukija.

LG G6:n yksi erikoisista ominaisuuksista on kuitenkin sen näyttö, jonka kuvasuhde on erikoinen 18:9. On huhuttu, että näytön koko olisi 5,7 tuumaa ja LG:n odotetaan panostavan myös minimaalisiin näytön kehyksiin. Erinäisten tietojen mukaan LG G6 rakentuisi kokonaisuudessaan lasista ja metallista, ja puhelimen kerrotaan olevan vedenkestävä. LG:n uutuuspuhelin ei tule ottamaan oppia Applen kyseenalaisesta ideasta poistaa perinteinen kuulokeliitin, sillä ainakin toistaiseksi LG haluaa kuulokeliittimen pysyvän myös lippulaivapuhelimissa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android