AndroidSamsungYleinen

Samsungin uusi Galaxy A7 (2018) saapuu Suomessa myyntiin 19. lokakuuta 349 euron hintaan

Samsung julkaisi tänään uuden Galaxy A7 (2018) -kolmoiskamerapuhelimen globaalisti ja nyt myös Samsung Suomi on kertonut puhelimen saatavuudesta Suomessa. Kyseessä on puhelin, joka täydentää Samsungin Galaxy A -mallistoa ja tuo mukanaan premium-luokan ominaisuuksia keskihintaluokkaan.

”Galaxy A7:n myötä, Samsung tuo ensimmäisenä markkinoille kolmoiskameralla varustetun älypuhelimen suosittuun keskihintaluokkaan. Galaxy A7 on omiaan kaikille, jotka hakevat huippulaadukasta kameraa, tyylikästä muotoilua ja ominaisuuksia, joita on normaalisti nähty vain kalliimmissa älypuhelimissa. Galaxy A7:lle voidaan jo nyt ennustaa huikeaa menestystä Suomen älypuhelinmarkkinoilla”,  kertoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnasta vastaava johtaja Mika Engblom.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kolmoiskameran ohella uutuuspuhelin tarjoaa suuren 6 tuuman Super AMOLED-näytön, kahdeksanytimisen prosessorin sekä 4 gigatavua RAM-muistia. Puhelimesta löytyy lisäksi 3300 milliampeeritunnin akku sekä sormenjälkilukija. Lisätietoja Galaxy A7 (2018) -puhelimesta löydät aikaisemmin julkaistusta artikkelista.

Samsung Galaxy A7 tulee Suomeen värivaihtoehtoina musta, sininen ja kulta. Sen myynti alkaa 19. lokakuuta ja puhelimen suositushinta on 349 euroa.

Lähde: Samsung Suomen lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android