AndroidHMDNokiaYleinen

Nokia 7.1 Plus uudessa vuotokuvassa – saamassa ZEISS-kaksoiskameran sekä näyttöloven

HMD Global on esitellyt Kiinassa Nokia X -mallistoa kuluvan vuoden aikana ja nyt myös huhuissa on ollut monesti Nokia X7, jota kutsutaan globaalisti Nokia 7.1 Plus -nimellä. Puhelimesta on ollut ristiriitaisia tietoja, sillä huhuissa puhelimeen on odotettu näyttölovea ja viimeisimpien vuotokuvien mukaan laitteessa ei olisi lovea. Tänään tuoreimmat vuotokuvat kertovat Nokia 7.1 Plussan saavan kuitenkin näyttöloven, aivan kuten Nokia 5.1 Plus- ja Nokia 6.1 Plus -puhelimissa.

Vuotokuva Nokia 7.1 Plus -puhelimesta.

MySmartPrice.com -sivusto on julkaissut viralliselta vaikuttavan lehdistökuvan, jossa väitetään esiintyvän Nokia 7.1 Plus. Sivustolla ei ole kuitenkaan edelleen mitään tarkkaa kuvaa puhelimen teknisistä tiedoista, mutta myös vuotanut kuva paljastaa joitakin yksityiskohtia. Kuvista on selvästi huomattavissa näyttölovi sekä 19:9-kuvasuhteen kosketusnäyttö, joka on viety laitteen reunoille asti. Näytön alapuolella on kuitenkin nähtävissä massiivinen musta kaistale, jossa on paikka Nokian logolle. Nokia 7.1 Plussan takaosassa on nähtävissä hieman ulkoneva kaksoiskamera, jonka kaverina on LED-salama. Kameroiden välissä on myös ZEISS-logo, joka kertoo puhelimen saavan ZEISS-sertifioidut kamerat. Kameroiden alapuolella on myös sormenjälkilukija, Nokian logo sekä Android One -logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tuoreimpien huhujen mukaan Nokia 7.1 Plus olisi varusteltu Qualcommin Snapdragon 710 -järjestelmäpiirillä, jonka tukena olisi jopa 6 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on huhujen mukaan odotettavissa 128 gigatavua. Odotuksissa on myös Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä heti julkaisun yhteydessä.

Lähde: MySmartPrice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android