SamsungYleinen

Samsungin uusien Galaxy Note10- ja Note10+ -puhelimien myynti alkoi tänään Suomessa

Samsung on aloittanut tänään 23. elokuuta uusien Galaxy Note10 -puhelimien myynnin ja toimitukset Suomessa. Uutuuspuhelimet julkaistiin virallisesti 7. elokuuta New Yorkissa järjestetyssä Unpacked-tapahtumassa.

Galaxy Note10 -puhelimet tarjoavat viimeisimmät innovaatiot Samsungin huippuluokan älypuhelinmallistoon. Molemmissa puhelimissa on muun muassa tehokas Exynos 9825 -järjestelmäpiiri, paljon RAM-muistia sekä mukavasti tallennustilaa. Puhelimet tarjoavat myös huippuluokan kamerat, sillä Galaxy Note10 -mallissa on kolmoiskamera ja Galaxy Note10+ -versiossa on neloiskamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uuteen Galaxy Note10+ -puhelimeen on laitettu myös Samsungin tähän asti suurin 6,8 tuuman Dynamic AMOLED Infinity-O -näyttö, jossa on etukameraa varten reikä. Galaxy Note10 -puhelimessa on hieman pienempi 6,3 tuuman näyttöpaneeli. Molemmat puhelimet on varusteltu myöskin Note-malliston ikonisella S Pen -kynällä.

Lisätietoja Galaxy Note10 -puhelimista voi käydä lukemassa aikaisemmin julkaistusta laajasta artikkelistamme tai ensituntumista.

Suomessa Samsung tuo Galaxy Note10- ja Note 10+ -puhelimista myyntiin kaksi väriversiota, jotka ovat Aura Glow ja Aura Black. Edullisemmasta Galaxy Note10 -puhelimesta tulee myyntiin ainoastaan 8 + 256 gigatavun versio 999 euron hintaan. Galaxy Note10+ tulee tarjolle 12 + 256 gigatavun ja 12 + 512 gigatavun versioissa, joiden hinnat ovat 1149 ja 1249 euroa. Samsung Galaxy Note10 -puhelimet ovat nyt saatavilla lukuisien suomalaisien jälleenmyyjien kautta.

Lähde: Samsungin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung