SamsungYleinen

Vuodot paljastivat lisätietoja Samsungin edullisemmasta taittuvanäyttöisestä älypuhelimesta

Samsung Galaxy Fold

Samsung on julkaissut markkinoille jo muutamia taittuvanäyttäisiä älypuhelimia, joiden hinnoittelu on asettunut erittäin korkealle. Muutosta on kuitenkin nähtävästi luvassa, sillä Samsungin edullisemmasta taittuvanäyttöisestä älypuhelimesta on paljastunut jälleen hieman lisätietoja. Samsungilta on odotettu huhuissa edullisempaakin taittuvanäyttöistä puhelinta, mutta sitä ei ole toistaiseksi virallisesti julkaistu.

Sammobile.com -sivuston tietojen mukaan Samsung saattaisi valmistautua julkaisemaan edullisemman taittuvanäyttöisen puhelimensa jo ensi kuussa. Raporttien mukaan kyseessä olisi SM-F415F-mallikoodilla tunnettu laite. Samainen laite on nyt paljastunut myöskin Wi-Fi-sertifiointitietokannasta. Valitettavasti edelleen puhelimen tiedot ovat pitkälti hämärän peitossa, eikä laitteesta tiedetä oikeastaan vielä mitään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vaikka puhelimen odotetaan olevan ”edullinen”, niin hinnoittelun odotetaan kuitenkin asettuvan alle 700 dollarin pisteeseen. Kyseessä olisi kuitenkin edullisin taittuvanäyttöinen älypuhelin, sillä halvimmillaan puhelimet maksavat 1500 euroa ja kalleimmillaan jopa 2500 euroa. Taittuvanäyttöistä puhelimien konsepti on edelleen varsin uusi, jonka takia hinnat ovat edelleen todella korkeat.

SM-F415D-mallikoodista on haastava vielä sanoa mitään tarkempaa itse laitteesta, mutta kyse on uudesta taittuvanäyttöisestä puhelimesta, johon ”F”-kirjaus koodissa viittaa. Sammobile.comin tietojen mukaan puhelin olisi tulossa myyntiin kahdessa muistivariantissa, jotka ovat 64 ja 128 gigatavua. Väriversioina pitäisi olla musta, vihreä sekä sininen.

Samsung ei ole itse vielä vahvistanut uuden taittuvanäyttöisen puhelimen julkaisua. Jo aikaisemmin Samsung on esitellyt Galaxy Z Flip 5G– sekä Galaxy Z Fold 2 -puhelimet.

Lähde: Sammobile.com, Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Taas yks ylikallis Samsungin turhake.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung