SamsungYleinen

Samsungin uutuuspuhelimesta lähtee palaneen käryä! ”Ei kannata huolestua”

Samsung Galaxy S24 Ultra ja S Pen.

Samsungin uusimman Galaxy S24 Ultra -puhelimen käyttäjät ovat hämmentyneet hyvin erikoisesta asiasta. Nimittäin puhelimesta kerrotaan lähtevän palaneen käryä, erityisesti S Pen -kynästä.

Puhelimen omistajat ovat nyt alkaneet tekemään havaintoja S Pen -kynästä lähtevästä hajusta. Muun muassa LatifYil-käyttäjänimellä Reddit-palvelussa esiintyvä käyttäjä ihmettelee Galaxy S24 Ultran S Pen -kynän pahaa hajua. Tämän innoittamana monet ovat ruvenneet haistelemaan kyniään, ja muutkin ovat tehneet samoja havaintoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jopa itse haistoin SuomiMobiilin Galaxy S24 Ultra -testilaitteen S Pen -kynää, ja se todella haisee palaneelta muovilta.

Samsung on myös vahvistanut asian omalla foorumillaan, jossa moderaattori kertoo, ettei asiasta kannattaisi olla huolissaan. S Penin kerrotaan haisevan palaneelta, koska Galaxy S24 Ultran sisäosien tuottama lämpö saa myös muovin kuumenemaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Ei kannata huolestua. Kun S Pen on pidikkeessään, se on lähellä puhelimen sisäisiä komponentteja, jotka tuottavat lämpöä käytön aikana ja saavat muovin lämpenemään. Tämä voi tuoksua palavalta, mutta se on samankaltaista hajua kuin voit kokea jättäessäsi autosi aurinkoon muutamaksi tunniksi. Auton istuimet ja muoviset osat voivat haista kuumalta, mutta tämä haju häviää sen jäähtyessä”, kerrotaan Samsungin foorumilla.

Jos vastaavaa keskustelua tulee vastaan, niin asiasta ei siis kannata olla huolissaan. Vaikka kynä hieman haiseekin, niin se ei vaikuta laitteen käyttöön.

Lähde: Reddit, Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Reiässä ei haise, mutta kynässä oleva elektroniikka mm painike tuoksahtaa.

  2. Niin… Miten kävi galaxy note 7 kanssa? Akut posahti

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung