OnePlusYleinen

OnePlus Buds Z2 -kuulokkeiden tarkat kuvat, väriversiot ja tekniset tiedot paljastuivat ennen julkaisua

OnePlussalta on huhuttu uusia OnePlus Buds Z2 -kuulokkeita, jotka olisivat yhtiön järjestyksessään toiset kuulokkeet aktiivisella taustamelun vaimennuksella. Kuulokkeista on nähty jo muutamia luonnoskuvia sekä kuultu ominaisuuksia, mutta nyt tuore vuoto paljastaa viralliset tuotekuvat, väriversiot sekä tekniset ominaisuudet.

Uudet OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet ovat seuraajat viime vuoden OnePlus Buds Z -kuulokkeille, jotka julkaistiin viime lokakuussa. Nyt myös OnePlus Buds Z2 -kuulokkeiden julkaisua odotetaan lokakuun aikana, mutta OnePlus ei ole itse vielä vahvistanut ajankohtaa. Kuulokkeet ovat tulossa tarjolle kahdessa väriversiossa, jotka ovat valkoinen ja musta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ulkoisesti kuulokkeet ovat pitkälti samanlaiset kuin edeltäjänsä, eikä suuria uudistuksia nähdä. OnePlus luottaa tulpalliseen rakenteeseen ja latauskotelo on pitkulainen. Uusien tietojen mukaan OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet painavat vain 4,5 grammaa ja latauskotelo 40,5 grammaa. Kuulokkeiden mitoiksi on ilmoitettu 33 x 22,44 x 21,8 millimetriä ja latauskotelon mitoiksi 73,15 x 36,80 x 29,07 millimetriä.

OnePlus Buds Z2 -kuulokkeiden pitäisi olla myös IP55-luokituksen mukaisesti pölyn- ja vedenkestävät ja latauskotelolle luvataan IPX4-luokitus. Latauskotelo sisältää USB-C-latausliittimen ja kuulokkeissa on Bluetooth 5.2 -yhteys sekä 10 metrin toimintaetäisyys. Langatonta latausta ei kuulokkeisiin ole luvassa.

Äänentoisto on 11 mm elementin varassa ja tuettuna on 40 desibelin aktiivinen taustamelun vaimennus 3 mikrofonin ansiosta. Kuulokkeissa on sisäänrakennettuna 40 milliampeeritunnin kokoiset akut ja latauskotelo tarjoaa kookkaan 520 milliampeeritunnin akun. Vuodon mukaan kuulokkeet latautuvat tyhjästä täyteen 90 minuutissa. OnePlus tulee lupaamaan kuulokkeille lisäksi 5 tunnin akunkeston melunvaimennuksella ja 7 tunnin akunkeston ilman sitä. Latauskotelo nostaa akunkeston parhaimmillaan 38 tuntiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaisua odotetaan lokakuun aikana yhdessä OnePlus 9RT -puhelimen kanssa valituilla markkinoilla. Kuulokkeet saatetaan nähdä myynnissä myös globaalisti, vaikka puhelinta odotetaan vain Intiaan ja Kiinaan.

Lähde: Giznext.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus