AppleYleinen

Seuraavan Apple iPhone SE -puhelimen ulkoasu saattaa kokea suuren muutoksen

Apple iPhone XR

Applen edullisimman älypuhelinmallin iPhone SE:n ulkoasu on pysynyt viimeiset kaksi sukupolvea samana, ja puhelin on saanut parannuksia ainoastaan teknisiin ominaisuuksiin. Viisi vuotta vanhan iPhone 8 -puhelimen runkoon perustuva ulkoasu on auttamatta vanhentunut 2020-luvun älypuhelinmarkkinoille.

Nyt Twitter-käyttäjä AppleTech on twiitannut, että vuonna 2023 Applelta voitaisiin nähdä neljännen sukupolven iPhone SE -puhelin uudistetulla ulkoasulla. Puhelin voisi muistuttaa vuonna 2018 julkaistua iPhone XR -puhelinta, jossa on nykymittapuulla kompaktin kokoinen 6.1 tuuman näyttö, joka ulottuu reunoihin asti.

Tulevassa iPhone SE -puhelimessa olisi ulkoasumuutoksen myötä sormenjälkilukijan tilalla Applen puhelimista tuttu Face ID -kasvojentunnistus. Twiitin mukaan puhelin olisi tuttuun tapaan IP67-luokituksen mukaisesti pölyn- ja vedenkestävä. Takana olisi yksi kamera, jonka tarkkuus on 12 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen rakenne ja ulkoasu olisi siis identtinen iPhone XR -puhelimen kanssa. Sisäänsä puhelin voisi saada uuden järjestelmäpiirin ja 4 gigatavua RAM-muistia.

Ensi vuoden iPhone SE -puhelin saanee tuttuun tapaan 5G-yhteyden. Huhujen mukaan tallennustilan osalta Apple saattaisi kasvattaa lähtötason tallennuskapasiteetin nykyisestä 64 gigatavusta 128 gigatavuun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tulemme kuulemaan huhujen ja vuotojen muodossa lisää iPhone SE 2023 -puhelimesta ennen julkaisua. Tässä vaiheessa tiedot ovat hataralla pohjalla ja niihin kannattaa suhtautua varauksella.

Lähde: PhoneArena

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple