HuaweiYleinen

Huawei esittelee Nova 10 -sarjan älypuhelimet Euroopan markkinoille 3. syyskuuta

Huawei Nova 10

Huawei tulee esittelemään uusia tuotteitaan Euroopan markkinoille syyskuun alussa käynnistyvillä IFA-messulla Berliinissä. Huawein tilaisuus järjestetään 3. syyskuuta kello 11.30 Suomen aikaan. Huawei on aloittanut nyt muutama päivä etukäteen vihjailemaan tilaisuudessa nähtävistä tuotteista.

IFA-tilaisuuden tulee pitämään Huawein kuluttajaliiketoiminnan Länsi-Euroopan johtaja William Tian. Huawein julkaisemien vihjailevien Twitter-päivityksien perusteella kiinalaisyhtiö tulee julkistaman Euroopan markkinoille Nova 10 -sarjan älypuhelimet. Kiinassa samat puhelimet julkistettiin heinäkuussa, ja globaalistikin Huawein odotetaan esittelevän Nova 10- ja Nova 10 Pro -mallit.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nova 10 -sarjan puhelimet edustavat Huawein mallistossa paremmin varusteltuja keskihintaluokan laitteita. Puhelimissa on Snapdragon 778G 4G -järjestelmäpiiri sekä 120 hertsin näyttöpaneelit. Nova 10 Prossa on myös 100 watin tehoinen pikalataus. Nova 10 -puhelimet tarjoavat myös kolmoiskameran, joka koostuu 50 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Tarkemmin Nova 10 -puhelimiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuuden aikana Huawei on kertonut julkaisevansa myös uusia älytoimiston laitteita, ja mahdollisia tuotteita olisivat uudet tietokoneet tai all-in-one-hybridilaite. Lisäksi tilaisuudessa nähdään uusi MatePad Pro -tabletti. Toistaiseksi muista tilaisuudessa julkaistavista tuotteista ei ole mitään tietoa.

Tarkemmat tiedot varmistuvat kuitenkin jo 3. syyskuuta, eli tulevana lauantaina. Tilaisuus lähetetään suorana, joten sitä pystyy seuraamaan helposti.


Lähde: Twitter (Huawei Mobile)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei