SamsungYleinen

Sininen Samsung Galaxy S7 edge rantautuu myös Eurooppaan – Suomessa jo saatavilla

Samsung esitteli aikoinaan Galaxy Note 7:n Coral Blue -värisenä, mutta puhelimen markkinoilta poisvedon jälkeen yhtiö on tuonut värivaihtoehdon myös Galaxy S7 edgelle. Uusi sininen Galaxy S7 edge esiteltiin pari kuukautta sitten valituilla markkinoilla. Nyt uutuusväri on rantautumassa myös pikkuhiljaa Euroopan markkinoille, kertoo SamMobile.

Samsung Galaxy S7 edge Coral Blue

Suomessa Galaxy S7 edge on kuitenkin ollut saatavilla sinisenä jo tämän viikon ajan lähes kaikkien jälleenmyyjien kautta. Hintaa uudella värivaihtoehdolla on 699 euroa, eli saman verran kuin muillakin Galaxy S7 edge väreillä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat 5,5 tuuman AMOLED-näyttö, 12 megapikselin ja 5 megapikselin kamerat, 32 gigatavun sisäinen muisti sekä 4 gigatavun RAM-muisti. Samsung Galaxy S7 edgen akku on kooltaan 3600 milliampeerituntia ja puhelin on IP68 -sertifioitu, eli se on vedenpitävä 1,5 metrin syvyyteen 30 minuutin ajan. Vaikka Galaxy S7 edge on Samsungin viime vuoden lippulaivapuhelin, niin edelleen puhelin on yksi markkinoiden parhaimmista puhelimista.

Lue SuomiMobiilin arvostelu Galaxy S7- ja Galaxy S7 edge -puhelimista.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung