AndroidCESXiaomiYleinen

Xiaomi Mi Note 2 sai kolme uutta värivaihtoehtoa: vaaleanpunainen, vihreä ja violetti

Uutisoimme tällä viikolla, että kiinalainen Xiaomi julkaisi uuden valkoisen värivaihtoehdon yhtiön hämmästyttävän tyylikkäästä Mi MIX -puhelimesta. Nyt Xiaomi näyttää jatkavan samaa rataa, sillä kaikessa hiljaisuussa yhtiö on esitellyt myös kolme uutta värivaihtoehtoa Mi Note 2 -puhelimesta. Uudet väri ovat vaaleanpunainen, vihreä ja violetti.

Valitettavasti Xiaomi ei ole toistaiseksi paljastanut, milloin uudet värivaihtoehdot ovat rantautumassa myyntiin. Tällä hetkellä Mi Note 2 on saatavilla vain Kiinassa, mutta todennäköisesti puhelin tullaan julkaisemaan muillakin markkinoilla, koska laitteesta löytyy  maailmanlaajuinen LTE -tuki, jota monestakaan Xiaomin puhelimesta ei vielä löydy.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti Mi Note 2 on huippuluokan laite, sillä siitä löytyy muun muassa 5.7 tuuman Full HD -näyttö, Qualcommin uusi Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, 6 gigatavua RAM-muistia ja 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimen kamera on 22.56 megapikseliä ja se on Sonyn valmistama IMX318 -sensori. Kameralla on mahdollista taltioidan muun muassa 4K -videokuvaa. Xiaomi on sijoittanut puhelimen etupuolelle myös Sonyn käsialaa olevan IMX268 -sensorin, josta löytyy 8 megapikseliä. Muita tärkeitä huomioita puhelimesta ovat muun muassa NFC -tuki ja 4070 milliampeeritunnin akku, joka tukee Quick Charge 3.0 -latausta.

Kiinassa puhelimen hinnat alkavat 2799 juanista, eli noin 380 eurosta. Myös Xiaomi Suomi on tuomassa puhelinta alkuvuoden aikana saataville Suomen markkinoille omassa verkkokaupassaan. Suomessa puhelimen hinnaksi on arvioitu 699 euroa, mutta tarkempi hinnoittelu varmistuu vasta myöhemmin.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android