AndroidXiaomi

Sisältääkö Xiaomi Mi Pad 2 Windows 10 ja Android-käyttöjärjestelmät?

xiaomi-mipad-2Xiaomilta on jo jonkin aikaa huhuttu uutta Mi Pad-tablettia. Huhuissa on arveltu, että tuleva Mi Pad 2 nimeä kantava laite tulisi käyttämään yllättäen Windows 10-käyttöjärjestelmää. Näiden huhujen jälkeen soppaa on sekoitettu entisestään, sillä uusien tietojen mukaan Xiaomi olisi innokas laittamaan uuden sukupolven laitteeseensa Android sekä Windows 10 -käyttöjärjestelmät, jolloin käyttäjä voisi vaihtaa lennossa helposti käyttöjärjestelmää. Uuden Xiaomi Mi Pad 2:n on arveltu näkevän päivävalon ensimmäisen kerran tämän vuoden kolmannella neljänneksellä.

Nyt Xiaomi vihjailee virallisella Weibo-tilillään uudella kuvalla. Kuvassa vihjataan sanoilla; Xiaomi Mi Pad x 2 = ????. On arveltu, että tämä vihjaus viittaisi siihen, että yhtiö tulisi huomenna julkaisemaan uuden Mi Pad 2 taulutietokoneen. Myös toisen teorian mukaan ”x 2” voisi viitata siihen, että tabletista löytyisi kaksi käyttöjärjestelmää Windows 10 sekä Android, jonka päälle on rakennettu yhtiön oma MIUI 7.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todellisuudessa saattaa olla, että emme kuitenkaan saa nähdä uutta Mi Pad 2:sta vielä huomenna, sillä Xiaomin perinteiden mukaan yhtiö julkaisee ennen julkistusta lisää vihjailevia kuvia. Tämän perusteella saatamme huomenna kuulla vain uuden tuotteen lanseeraustapahtuman ajankohdan.

Lähde

 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android