AndroidSony

Sony Xperia Z5 nähty videolla

xperia-z5-leak

Sonyn seuraava lippulaivamalli Xperia Z5 on juuri nähty videolla. Video on julkaistu YouTubeen. Xperia Z5 on määrä julkaista tämän viikon lopulla, Berliinissä olevilla IFA-messuilla. Video on julkaistu vahingossa YouTubeen ja voi olla, että se poistuu sieltä hyvin pikaisesti. Video on ranskalainen ja siitä käy ilmi, että Sonylta on tulossa kolme Z5-mallia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hyvin todennäköisesti Sony julkaisee kolme mallia Z5 puhelimesta. Huippuluokanmalli, jossa on 5.5-tuuman näyttö, normaalin version, jossa on 5.2-tuuman näyttö ja compactin version, jossa on 4.7-tuuman näyttö.

5.5-tuuman Z5:ssä tulee olemaan 4K-näyttö, normaalissa versiossa 1080p näyttö ja compact mallissa 720p näyttö.

Akunkestosta videolla mainitaan sen verran, että virtaa riittää jopa pariksi päiväksi. Puhelimet ovat myös vesi- ja pölysuojattuja ja kaikissa malleissa on 23 Megapixelin takakamera. Puhelimia pyörittää Snapdragonin 810 prosessori. Varmaksi näitä väitteitä ei vielä voi sanoa, ennen kuin Sonyn pitämää lehdistötilaisuutta Berliinin IFA-messuilla.

Lähde: 9to5Google

Toni Aaltonen
Toni Aaltonen on kokenut teknologiabloggaaja; hänellä on ollut monia blogeja ja suosituin niistä on ollut JollaSuomi. Tonin apuna kirjoittamisessa on noin kymmenen vuoden aikana haalittu kokemus teknologiasta

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Android