XiaomiYleinen

Xiaomi MI 4c tekniset tiedot vuotivat nettiin

BN-GY254_Xiaomi_G_20150212171415

Kiinalaisen puhelinvalmistaja Xiaomin halpismalli Mi 4c on vuotanut nettiin. Yhtiö julkaisi aikaisemmin, että he tuovat Mi 4i-mallin myyntiin Intiaan ennen Kiinaa. Tämä yllätti Kiinalaiset, mutta nyt näyttää siltä, että he ovat myös saamassa oman halpismallin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt julkaistu vuotokuva näyttää selvästi Mi 4c-mallin tekniset tiedot. Puhelin sisältää 13 megapixelin takakameran, 5 megapixelin etukameran, 2GT RAM-muistia, 16GT sisäistä muistia ja 3,080 mAh akun.

Kiinaan myyntiin tarkoitettu Mi 4c-mallissa tulee olemaan sama prosessori, mikä löytyy jo LG G4-mallista. Eli kyseessä on Snapdragon 808 prosessori. Mi 4c:ssä on myös USB Type-C, ja on näin ensimmäinen Xiaomin valmistama puhelin, josta tämä löytyy.

xiaomi-mi4c-leaked-box

Hinnasta on myös spekuloitu paljon, mutta se tulee olemaan aikalailla samoilla linjoilla Mi 4I-mallin kanssa, n. 1,299 Yuania.

Lähde: AndroidAuthority

Toni Aaltonen
Toni Aaltonen on kokenut teknologiabloggaaja; hänellä on ollut monia blogeja ja suosituin niistä on ollut JollaSuomi. Tonin apuna kirjoittamisessa on noin kymmenen vuoden aikana haalittu kokemus teknologiasta

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Xiaomi