Snap Inc.Yleinen

Snapchat-sovellukseen tulee tekoälybotti, joka perustuu suositun ChatGPT:n teknologiaan

Open AI:n ChatGPT on noussut nopeasti äärimmäisen suosituksi tekoälyalustaksi. ChatGPT lanseerattiin marraskuussa, jonka jälkeen myös Microsoft ja Google ovat esitelleet tai kertoneet kehittelevänsä omia tekoälyratkaisuja osaksi palveluitaan.

Nyt myös Snapchattia kehittävä Snap Inc on kertonut blogissaan tuovansa Snapchat-sovellukseen tekoälyllä toimivan bottikäyttäjän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

My AI -botti käyttää OpenAi:n uusinta ChatGPT-teknologiaa, joka on yhtiön mukaan räätälöity Snapchatille. My AI tulee saataville Snapchat+ -palvelun tilaajille tämän viikon aikana. Käyttäjä voi antaa My AI:lle nimen ja muokata botin keskustelunäkymän taustakuvaa.

Blogipostauksen mukaan My AI voi suositella synttärilahjaideoita kavereille, suunnitella vaellusretken pitkäksi viikonlopuksi, ehdottaa reseptiä illalliselle tai kirjoittaa vaikka runon kaverille.

Snap Inc kertoo, että kaikki botin kanssa käydyt keskustelut tullaan tallentamaan, ja niitä voidaan käyttää tekoälyn tuotekokemuksen parantamiseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

My AI -botti voidaan huijata sanomaan lähestulkoon mitä tahansa. My AI on Snap Incin mukaan suunniteltu välttämään puolueellisia, virheellisiä, haitallisia tai harhaanjohtavia tietoja, mutta virheitä voi tekoälyn kanssa sattua. Tästä syystä mistä tahansa My AI:n lähettämästä viestistä voi laittaa Snapchatille palautetta.

Palautetta annetaan pitämällä botin lähettämää viestiä hetken aikaa pohjassa, jonka jälkeen esiin tulee valikko, josta palautetta voi laittaa.

Lähde: Snapchatin blogi

Kommentoi

Lisää aiheesta:Snap Inc.