NubiaYleinen

ZTE esittelee Nubia Z50 Ultra -puhelimen näytönalaisella etukameralla maaliskuun alussa

ZTE tulee esittelemään Nubia Z50 Ultra -puhelimen maaliskuun alussa. Asiasta on kerrottu Nubian omalla Weibo-tilillä. Postauksen mukaan puhelimessa on ”kehyksetön” muotoilu ja näytön alle piilotettu kamera.

Weibo-postauksen mukaan Nubia Z50 Ultra on ”ultraisempi” kuin mikään muu markkinoilla oleva puhelin ja sitä on hiottu kuusi vuotta, jotta käyttäjät saisivat mahdollisimman kattavan koko näytön kokemuksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaistujen kuvien perusteella Nubia Z50 Ultra on suorakulmainen ja näyttö ylettyy todella lähelle reunoja. Puhelimessa on kiinalaisen BOE:n valmistama 6,8 tuumainen OLED-näyttö, joka tukee 1440 hertsin PWM-tekniikkaa. Näytön alla on 16 megapikselin F/2.0 aukolla varustettu etukamera.

Yksi puhelimen tärkeimmistä ominaisuuksista on Neovision UDC -ratkaisu, joka on varustettu neljännen sukupolven näytönalaisella kameratekniikalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Järjestelmäpiiriksi Nubia Z50 Ultra saa Qualcommin Snapdragon 8 Gen 2:n. Puhelimen akun koko olisi 5000 milliampeerituntia. Puhelimesta löytyisi myös periskooppikamera.

Juuri muuta puhelimesta ei tällä hetkellä tiedetä. Myöskään maailmanlaajuinen julkaisu ei ole todennäköinen, vaan puhelin nähtänee ainoastaan Kiinan markkinoilla. Julkaisupäivä puhelimelle on 7. maaliskuuta.

Lähde: Nubian Weibo-tili

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nubia