Snap Inc.Yleinen

Snapchat toi tumman tilan Android-sovelluksensa ilmaisversioon – Näin otat sen käyttöön!

Snapchat

Tumma tila on yleensä toinen vaihtoehto perinteisen vaalean tilan rinnalla monissa nykyaikaisissa mobiilisovelluksissa. Snapchat on kuitenkin aikaisemmin rajoittanut tumman tilan vain maksavien tilaajien käyttöön. Nyt tilanne on muuttunut.

Snapchat lisäsi tumman tilan vuonna 2021 iOS-sovellukseensa, mutta Androidille sitä ei tuotu. Tämän vuoden alussa Snapchat lisäsi tumman tilan Androidille maksumuurin taakse. Ainoa tapa saada tumma tila käyttöönsä oli maksaa Snapchat+ -tilauksesta 4,99 euron kuukausihinta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt kuitenkin toivottu muutos on saatu aikaiseksi, sillä tumma tila on saatavilla ilman kuukausimaksua. Asiasta on kertonut muun muassa 9to5Google.com-sivusto. Muutoksen Snapchatissa on huomannut Twitter.com-palvelun käyttäjä. Jatkossa kuka tahansa voi valita tumman sekä vaalean tilan väliltä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tumman tilan voi ottaa käyttöön Snapchatin asetusvalikosta menemällä: Asetukset > Sovelluksen ulkoasu. Tumman tilan ottaminen käyttöön vaatii sovelluksen uudelleen käynnistyksen, eikä Snapchat näytä tukevan järjestelmä asetuksia. Eli jos puhelimessa on tumma tai vaalea tila käytössä, niin Snapchat on siinä tilassa, mihin käyttäjä on sen sovelluksesta asettanut.

Jos tumman tilan asetuksia ei löydy, niin kannattaa tarkistaa Snapchat-sovelluksen päivitykset Google Play -sovelluskaupasta.

Lähde: 9to5google.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Snap Inc.