YleinenZTE

Snapdragon 888 -huippupiirillä varusteltu RedMagic 6R saapui myyntiin globaalisti 499 euron hintaan

RedMagic 6R

ZTE:n tytärbrändi RedMagic on tänään aloittanut tuoreimman pelipuhelimensa myymisen globaalisti. Kyseessä on RedMagic 6R, joka on edullisempi versio aikaisemmin julkaistuista RedMagic 6- ja 6 Pro -älypuhelimista. Uutuuspuhelin tarjoaa omassa hintaluokassaan todella vakuuttavia ominaisuuksia sekä hillitymmän muotoilun kuin monet muut pelipuhelimet.

RedMagic 6R -puhelimen myynti on alkanut tänään 24. kesäkuuta globaalisti RedMagicin oman verkkokaupan kautta, josta puhelimen voi tilata myös Suomeen. Tarjolla on kaksi muistiversiota, jotka ovat 8 + 128 gigatavua sekä 12 + 256 gigatavua, joiden hinnat ovat 499 euroa ja 599 euroa. Pienemmällä muistilla varusteltu malli on saatavilla Cosmos Black -värissä ja suuremmalla muistilla vastaavasti Mercury Silver -värissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RedMagic 6R tarjoaa suuren 6,67 tuuman OLED-näyttöpaneelin, jossa on 20:9-kuvasuhde, Full HD+- tarkkuus sekä 144 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, joka on löytynyt tänä vuonna lähes kaikista uusista huippupuhelimista. ZTE on varustellut puhelimen myös 8 tai 12 gigatavulla LPDDR5-RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavulla sisäistä tallennustilaa, joka perustuu UFS 3.1 -standardiin.

Akunkesto on 4300 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä ladataan 30 watin pikalatauksella USB-C-liittimen kautta. Kameroita laitteen takaosaan on saatu peräti neljä kappaletta, joista pääkameran tarkkuus on 64 megapikseliä ja se perustuu Sony IMX682 -sensoriin. Muut kamerat ovat 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 5 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on yksi 16 megapikselin tasoinen selfiekamera.

RedMagic 6R on valmistettu metallirungosta, mutta takaosa on valmistettu muovista. Puhelimella on paksuutta vain 7,8 millimetriä ja painoksi on ilmoitettu 186,41 grammaa. Puhelimessa on lisäksi USB 3.1, NFC sekä kylkeen sijoitetut pelipainikkeet 400 Hz kosketusherkkyydellä. Käyttöjärjestelmänä on tuorein Android 11, jonka päällä hyrrää RedMagic OS V4.0 -käyttöliittymä.

Lähde: RedMagic

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen