GoogleYleinen

Tässäkö on maailman edullisin 4G-älypuhelin? Google ja Jio esittelivät JioPhone Next -puhelinta

JioPhone Next

Googlen ja intialaisen operaattorin Jion yhteistyön tuloksena on syntynyt tänään ensiesittelynsä saanut JioPhone Next -älypuhelin. Kyseessä pitäisi olla yksi maailman edullisimmista Android-älypuhelimista. Yksi puhelimen kohokohta on huolella optimoitu Android Go -käyttöjärjestelmäversio, joka on suunnattu toimimaan laitteella sulavasti.

Jio ja Google ovat luvanneet puhelimelle jatkuvasti uusia ominaisuuksia sekä uusimmat järjestelmäpäivitykset, joihin lukeutuvat säännölliset tietoturvapäivitykset sekä OTA-päivitykset. Puhelimella on mahdollista ladata sovelluksia Google Play -sovelluskaupasta ja se tarjoaa kalliimmista Android-laitteista tuttuja ominaisuuksia. JioPhone Nextin tavoitteena on mahdollistaa Intiassa peruspuhelimista riippuvaiset käyttäjät siirtymään älypuhelimiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi puhelimesta ei ole julkaistu mitään tarkkoja teknisiä tietoja, mutta Googlen julkaisemat kuvakaappaukset käyttöjärjestelmästä vahvistavat joitakin ominaisuuksia. JioPhone Nextin kamera tulee saamaan tuen HDR-kuvaukselle sekä muotokuvatilalle. Lisäksi puhelimen kanssa on tehty yhteistyötä Snap-yrityksen kanssa, joka mahdollistaa Snapchat-filtterit osaksi puhelimen omaa kamerasovellusta.

JioPhone Next -puhelimen hintaa tai saatavuutta ei ole vahvistettu, mutta Google lupaa sen tarjoavan luokkansa parhaat Android-älypuhelimen ominaisuudet edullisella hinnalla. Tällä hetkellä halvin Android Go -puhelin on Vsmart Bee Kite, joka maksaa vain 26 dollaria. Uutuuspuhelimen lopullinen julkaisu tapahtuu Intiassa 10. syyskuuta 2021, jolloin myös hinnoitteluun saadaan varmasti selvyyttä.

Lähde: Google

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google