SonyYleinen

Sony esitteli uuden Xperia Stream -lisälaitteen – tarjoaa Xperia 1 IV -puhelimelle paremman jäähdytyksen ja paljon muuta pelaamista varten

Sony Xperia Stream

Sony on julkistanut tänään uuden Xperia Stream -lisälaitteen yhtiön Xperia 1 IV -lippulaivapuhelimelle. Laite julkaistiin Sonyn pelikeskeisessä tapahtumassa, jossa odotettiin Xperia-puhelimille suunnattua lisälaitetta tai vaihtoehtoisesti pelipuhelinta. Xperia Stream muuntaa Xperia 1 IV:n monipuoliseksi pelilaitteeksi.

Xperia Stream on Xperia 1 IV -puhelimelle suunniteltu ulkoinen jäähdytysjärjestelmä ja samalla suoratoistoalusta, joka istuu puhelimeen kotelon tavoin. Laite saa virtansa puhelimen USB-C-liittimestä. Sonyn mukaan laite on suunniteltu yhdessä ammattilaispelaajien kanssa. Tavoitteena on ollut mahdollistaa pidemmät pelisessiot parhaimmilla mahdollisilla peliasetuksilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jäähdytysjärjestelmä koostuu tuulettimesta, jota käyttäjät voivat hallita paremmin Game Enhacher -ohjelman avustuksella. Laite on suunniteltu vain Xperia 1 IV -puhelimelle, joka liu’utetaan sisälle koteloon. Kotelo tekee puhelimesta todella paksun, mutta sen saa myös puhelimesta helposti pois.

Uutuuslaitteessa on myös neljä porttia alareunassa, jotka ovat 3,5 mm kuulokeliitin, HDMI-portti, Ethernet-portti sekä USB-C-portti. Xperia Stream mahdollistaa siis jopa toisen näytön käyttämisen samaan aikaan kun puhelinta voidaan itsessään ladata. Videolähtö onnistuu lisälaitteen avulla 1080p 120 Hz -tasolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ei ole mitään tietoja Xperia Stream -laitteen hinta- tai saatavuustiedoista Euroopassa. Japanissa laite tulee myyntiin 14. lokakuuta ja hintaa sillä on 24 000 jeniä. Suoraan muunnettuna hinta olisi 165 euroa. Alapuolella on Sonyn julkaisema tuotevideo uutuudesta.

Lähde: Sony Xperia Stream -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony