SonyYleinen

Huhu: Sony julkistamassa globaaleille markkinoille erittäin kompaktin älypuhelimen uudella Snapdragon-järjestelmäpiirillä

Sony Xperia Ace III

Tuoreimpien huhujen mukaan Sony on suunnittelemassa uuden erittäin kompaktin älypuhelimen julkaisua globaaleille markkinoille. Aikaisemmin Sony esitteli 6,1 tuuman näytöllä varustellun Xperia 5 IV -puhelimen, mutta nyt luvassa olisi selvästi tätäkin kompaktimpi toteutus.

Sony on julkistanut Japanin markkinoille jo muutaman vuoden ajan kompakteja ja edullisia Xperia Ace -malliston puhelimia, joista tuorein on Xperia Ace III. Huhun mukaan Sony on suunnittelemassa kyseisen tuotemalliston julkaisua myös Japanin ulkopuolisilla markkinoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinasta kantautuvan huhun mukaan Sonyn seuraava Xperia Ace -sarjan malli tulee saataville laajemminkin, mutta mahdollisesti eri mallinimellä. Toukokuussa julkaistiin Japanissa Xperia Ace III, jossa oli erittäin kompakti 5,5 tuuman kokoinen näyttöpaneeli. Tieto kannattaa ottaa edelleen varauksella vastaan, mutta kyseessä olisi erinomainen uutinen kompaktia puhelinta etsiville kuluttajille.

Vuoto paljastaa myös tietoja puhelimen tekniikasta. Xperia Ace IV tulee todennäköisesti saamaan Qualcommin vasta hiljattain julkaiseman Snapdragon 4 Gen 1 -järjestelmäpiirin. Aikaisemmin muun muassa Xperia Ace III -mallissa nähtiin Snapdragon 480 -järjestelmäpiiri, joten Sonyn kompaktit puhelimet eivät tarjoa lippulaivatason suorituskykyä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Odotettavasti uutuuspuhelin voisi kantaa globaaleilla markkinoilla esimerkiksi nimeä Xperia 20 tai Xperia 10 V Compact, mutta mitään varmaa ei kuitenkaan vielä ole. Jos huhut pitävät paikkansa, niin Sonyn suunnitelmista kuultaneen enemmän tulevina kuukausina.

Lähde: Notebookcheck.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony