OnePlusYleinen

Tässäkö on OnePlus 11 Pro? Massiivinen kamera-alue herättää jälleen huomiota

Oletettu OnePlus 11 Pro -puhelin.

OnePlus 11 -sarjan julkaisuun on joidenkin huhujen mukaan aikaa noin parin kuukauden verran, sillä OnePlus voisi olla julkaisemassa uuden sukupolven OnePlus-puhelimet poikkeuksellisen aikaisin vielä loppuvuoden aikana. Tämän vuoden tapaan puhelimen julkaisu tapahtuisi aluksi Kiinassa, jonka jälkeen maailmanlaajuinen julkaisu voitaisiin nähdä alkuvuodesta 2023.

Nyt OneLeaks nimellä tunnettu vuotaja Steve Hemmerstoffen on vuotanut tulevasta OnePlus 11 Pro -puhelimesta ensimmäisiä väitettyjä renderöintejä yhdessä Smartprix-sivuston kanssa. Kuvista osuu silmään ensimmäisenä massiivisen kokoinen kamera-alue, jossa näkyy LED-salamavalon lisäksi kolme eri kamerasensoria. Sensoreista ei tällä hetkellä ole tarkempaa tietoa. Kameroiden keskellä on kuitenkin jälleen mainittu Hasselblad, jonka kanssa OnePlus on tehnyt joitakin vuosia yhteistyötä kameroiden ohjelmiston kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 11 Pron näyttö on kuvien perusteella tasainen ja etukamera sijaitsee näytön vasemmassa yläkulmassa reikään sijoitettuna.

Vuotokuvista käy myös ilmi, että puhelimessa olisi mukana OnePlussan tavaramerkiksi muodostunut Alert Slider -ilmoituskytkin, jota ei nähty elokuun alussa julkaistussa OnePlus 10T -älypuhelimessa. Tänä vuonna on tullut selväksi, että OnePlus ei ilmoituskytkintä enää jokaiseen julkaisemaansa puhelimeen ole laittamassa syystä tai toisesta. OnePlus 10T -puhelimen kohdalla kytkimen puutetta perusteltiin ainakin suuremmalla akulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 11 Pron teknisistä tiedoista ei ole toistaiseksi ollut mitään vuotoja, mutta suhteellisen suurella varmuudella voidaan sanoa, että puhelimessa tullaan näkemään jälleen Qualcommin Snapdragon-järjestelmäpiiri. Qualcomm on julkaisemassa marraskuun puolessavälissä Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin, joka nähtänee myös OnePlus 11 -sarjan älypuhelimissa.

Kuviin kannattaa tässä vaiheessa suhtautua varauksella, sillä kyseessä saattaa vain olla yksi prototyyppi useista, joka on nyt vuodettu julkisuuteen. Tuttuun tapaan huhut kasvavat niin OnePlussan kuin ulkopuolistenkin vuotojen myötä mitä lähemmäs julkaisua päästään.

Lähde: Smartprix.com

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus