SonyYleinen

Sony esitteli uudenlaiset 220 euron hintaiset LinkBuds-kuulokkeet – auttavat keskittymään ympäröivään maailmaan

Sony Linkbuds

Sony on julkaissut tänään täysin uudenlaiset LinkBuds-kuulokkeet, jollaisia ei ole aikaisemmin markkinoilla nähty. Uutuuskuulokkeiden tavoitteena on tarjota käyttäjälleen miellyttävä kokemus niin, ettei taustamelua vaimenneta liikaa pois. Sony LinkBuds -kuulokkeiden avulla käyttäjät voivat olla jatkuvasti tavoitettavissa ja samalla tietoinen ympäristöstään.

Kuulokkeissa on mielenkiintoinen kahdesta ympyrästä koostuva muotoilu, eikä ne tarjoa monissa kuulokkeissa nähty tulpallista toteutusta. Kuulokkeiden Wide Area Tap -ominaisuuden avulla kuulokkeiden hallinta ja säädöt ovat helposti sormien ulottuvilla. Napauttamalla korvan etuosaa kaksi tai kolme kertaa käyttäjä voi säätää äänentoistoa omien mieltymysten mukaisesti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

LinkBuds-kuulokkeet auttavat käyttäjää kaikissa tilanteissa, vaikka kädet olisivat täynnä. Speak-to-Chat-ominaisuuden avulla musiikki pysähtyy automaattisesti heti, kun käyttäjä alkaa puhua jollekin. Kun keskustelu on päättynyt, musiikin toisto jatkuu automaattisesti. LinkBuds-kuulokkeissa on myös handsfree-tuki, joten yhteydenpito ystäviin tai vaikkapa muistutusten asettaminen onnistuu Google Assistant tai Alexa -äänikomennoilla.

Kuulokkeet käyttävät ainutlaatuista open ring -teknologiaa, jonka avulla käyttäjä voi keskittyä ympäröivään maailmaan milloin tahansa tinkimättä kuuntelukokemuksesta. Vastikään kehitetyssä ring driver -elementissä kalvon keskiosa on täysin auki äänen läpäisyä varten, jolloin käyttäjä kuulee selkeästi ympäriltä tulevat äänet. Tämän vuoksi käyttäjä tietää aina, kun joku kutsuu hänen nimeään, ja keskustelu ystävien kanssa onnistuu helposti.

LinkBuds-kuulokkeiden precise voice pickup -tekniikka suorittaa edistynyttä äänisignaalien prosessointia, jotta käyttäjä voi käydä kristallinkirkkaita keskusteluja puhelimessa ilman taustamelua. Sonyn melunalgoritmi on kehitetty tekoälyn koneoppimisen avulla. LinkBuds-kuulokkeet tukevat Googlen Fast Pair -ominaisuutta, joten pariliitos Android-laitteiden kanssa onnistuu vaivattomasti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yksinomaan LinkBuds-kuulokkeita varten suunniteltu 12 millimetrin ring driver -ohjain tarjoaa Sonyn mukaan rikkaan ja tasapainoisen äänentoiston. DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) -tekniikka palauttaa pakatun musiikin takaisin korkealaatuiseksi. Sonyn Integrated Processor V1 toistaa viihteen kaikki yksityiskohdat minimaalisella säröllä ja takaa autenttisen kuuntelukokemuksen.

Adaptive Volume Control  -tekniikka optimoi äänenvoimakkuuden automaattisesti ympäröivän äänen mukaan, jolloin äänentoisto sulautuu ympäristöön. Tämän avulla käyttäjä voi kuunnella suosikkimusiikkia, äänikirjoja tai podcasteja mukavalla äänenvoimakkuudella kaikenlaisissa ympäristöissä.

Uutuuskuulokkeiden IPX4-vedenkestävyysluokituksen ansiosta roiskeet ja hiki eivät haittaa käyttöä. Akunkesto on Sonyn mukaan 5,5 tuntia ja latauskotelo tarjoaa 12 tunnin edestä lisävirtaa. 10 minuutin pikalataus antaa kuulokkeille 90 minuuttia lisää käyttöaikaa.

Sony on suunnitellut LinkBuds -kuulokkeet myös ympäristö mielessä pitäen. Kuulokkeet ja niiden latauskotelo on valmistettu kierrätetyistä muovimateriaaleista ja sen pakkaus on täysin muoviton. Sony on esitellyt kuulokkeet kahdessa väriversiossa, jotka ovat harmaa ja valkoinen.

Sony LinkBuds -kuulokkeet tulevat Suomessa saataville helmikuussa 2022 ja niiden suoritushinta on 220 euroa.

Lähde: Sonyn lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Tämän tyylisiä kuulokkeita on odotettu. Ostoon menee varmasti!

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony