Yleinen

POP Pankin maksukortit toimivat nyt Google Payn kanssa

POP Pankki tukee nyt Google Payta.

POP Pankki on mahdollistanut Google Pay -mobiilimaksamisen 14. helmikuuta lähtien. Maksukortin voi liittää Google Payhin Google Pay -sovelluksessa tai POP Pankin mobiilisovelluksessa POP Mobiilissa.

”Mobiilimaksaminen yleistyy nopeasti suhteessa käteisen käyttöön. Suomen Pankin mukaan mobiilimaksamista hyödynsi jo 48 prosenttia kuluttajista. Mobiilimaksujen arvo oli 3 prosenttia suhteessa korttimaksuihin, mutta tämä arvo on noussut lyhyessä ajassa jo 62 prosenttia”, taustoittaa POP Pankin liiketoimintapäällikkö Harriet Gabrielsson.

”Uskomme, että mobiilimaksaminen yleistyy sitä nopeammin, mitä enemmän mobiilimaksamista voi eri paikoissa hyödyntää. Olemme iloisia, että voimme osaltamme tarjota tämän monella tapaa sujuvan ja turvallisen maksutavan asiakkaillemme”, Gabrielsson jatkaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google Paylla voi maksaa alle 50 euron lähimaksurajan olevat ostokset viemällä mobiililaite maksupäätteen lähelle. Rajan yli menevät ostokset voi maksaa avaamalla laitteen lukitus ja viemällä laite maksupäätteen lähelle.

Maksukortin voi liittää Google Payhin Google Pay -sovelluksessa tai POP Pankin mobiilisovelluksessa POP Mobiilissa. Käyttäjän korttitietoja ei säilytetä Google Payssa vaan maksun lähettämiseen käytetään laitekohtaista numeroa. Näin varsinaisiin korttitietoihin ei pääse käsiksi, jos puhelin varastettaisiin.

Suomessa Google Pay tukee myös muita tunnettuja pankkeja, joita ovat muun muassa Nordea, Danske Bank sekä Oma Säästöpankki. Tarkan listan tuetuista pankeista voi käydä tarkistamassa Googlen sivuilta.

Lähde: POP Pankin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen