SonyYleinen

Sony esitteli uudet WF-C700N-nappikuulokkeet melunvaimennuksella – WH-1000XM5-kuulokkeista uusi Midnight Blue -väriversio

Sony WF-C700N

Sony on julkistanut uudet täyslangattomat nappikuulokkeet, jotka kantavat nimeä WF-C700N. Lisäksi yhtiö on laajentanut lippulaivatason sangallisten WH-1000XM5-kuulokkeiden värivalikoimaa uudella versiolla.

WF-C700N-kuulokkeet on suunniteltu Sonyn mukaan mukavuutta ja varmaa istuvuutta ajatellen, korvien koosta riippumatta. Sylinterinmuotoinen latauskotelo on pieni ja helppo kuljettaa taskussa tai laukussa. Kotelossa on geometrisesti kuvioitu rakenne, joka antaa tyylikkään sekä ylellisen ulkonäön ja tuntuman. Väriversiot ovat musta, valkoinen, laventeli ja salvianvihreä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony WF-C700N

Kuulokkeet tukevat DSEE-tekniikkaa (Digital Sound Enhancement Engine). Lisäksi Sonyn omien 5 millimetrin kaiutinelementtien avulla WF-C700N tuottaa pienestä koostaan huolimatta voimakkaan basson ja selkeät diskantit. Ääniasetuksia voi säätää myös taajuuskorjaimen avulla.

Sony WF-C700N -kuulokkeissa on tuki melunvaimennukselle sekä Ambient Sound Mode -tilalle. Ambient Sound -tilassa feedforward-mikrofonit sieppaavat enemmän ympäröivää ääntä, joten käyttäjä voi nauttia luonnollisesta kuuntelukokemuksesta ja pysyä samalla yhteydessä ympäristöön.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Asetuksia voi säätää Sony Headphones -sovelluksessa, ja Focus on Voice -toiminnolla käyttäjä voi aloittaa keskustelun ottamatta kuulokkeita päästään.

WF-C700N:ssä on myös älykäs Adaptive Sound Control -toiminto, joka tunnistaa, missä käyttäjä on ja mitä hän tekee, ja säätää ympäröivien äänten asetuksia parhaimman kuuntelukokemuksen takaamiseksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa on 15 tunnin akkukesto, IPX4-luokituksen mukainen vedenpitävyys. WF-C700N-kuulokkeissa on myös Multipoint-yhteys, joten ne voidaan yhdistää kahteen Bluetooth-laitteeseen samanaikaisesti.

WF-C700N-kuulokkeet tulevat saataville huhtikuun aikana ja suositushinta on 130 euroa.

Sony on esitellyt myös viime vuoden sangallisista WH-1000XM5-kuulokkeista uuden väriversion. Uusi väriversio on Midnight Blue. Uutuusväri tulee myyntiin huhtikuussa ja sen suositushinta on 420 euroa.

Lähde: Sonyn tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony