SamsungYleinen

Tältä näyttää Samsungin tuleva Galaxy Tab S9+ -tabletti – ensimmäiset kuvat vuotivat

Samsung julkisti viime vuonna Galaxy Tab S8 -sarjan huipputabletit, joille seuraajia on odotettu tämän vuoden aikana. Odotettavasti Samsung tulisi julkaisemaa Galaxy Tab S9 -sarjan tabletit jossain kohtaa tulevina kuukausina. Nyt ainakin Galaxy Tab S9+ -tabletista on saatu ensivilaus tunnetun vuotajan OnLeaksin jakamien 3D-mallinnuksien myötä.

Galaxy Tab S9+ on nähtävästi melko pieni päivitys edeltäjäänsä ainakin muotoilun osalta. Tablettiin odotetaan edelleen 12,4 tuuman kokoista näyttöpaneelia, jossa on 1752 x 2800 pikselin tarkkuus sekä integroitu sormenjälkilukija. Lisäksi tabletissa olisi neljä kaiutinta, kaksoiskamera sekä tuki S Pen -kynälle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletin takaosassa on kaksi erillistä kameraa Galaxy S23 -puhelimien tyylisesti. Lisäksi kameroiden rinnalla nähdään LED-salamavalo sekä magneettinen latausalusta S Pen -kynää varten. Laitteen etuosassa on näyttöpaneeli, jossa on paksut kehykset. Yläreunassa on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Mitoiksi on kerrottu 285,4 x 185,4 x 5,64 millimetriä.

Galaxy Tab S9+ -tabletin odotetaan saavan 45 watin tehoisen pikalatauksen sekä USB-C 3.2 -liitännän. Toistaiseksi tarkemmista teknisistä tiedoista ei ole vuotoja, mutta tabletissa voisi olla Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri. Aikaisemmat huhut ovat myös puhuneet IP67-luokituksen mukaisesta pölyn- ja vedenkestävyydestä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Wolfoftablet.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung