SonyYleinen

Sony julkaisee uusia puhelimiaan kello 9.30 – katso tilaisuutta täältä!

Sony lähettää tänään maanantaina uusien tuotteidensa julkaisutilaisuuden suorana lähetyksenä verkon kautta. Alun perin Sonyn oli tarkoitus julkaista uusia laitteitaan MWC 2020 -messuilla, mutta niiden peruuntumisen sekä koronaviruksen aiheuttaman huolen seurauksena Sony päätti järjestää julkaisun vain netin kautta.

Tilaisuudessa Sonylta on huhujen perusteella lupa odottaa uutta huippuluokan älypuhelinta sekä muutamaa keskihintaluokan uutuutta. Sony julkaisi jo viime viikolla edullisemman hintaluokan Xperia L4 -älypuhelimen, johon voi käydä tutustumassa tarkemmin tämän linkin takaa.

Julkaisutilaisuus alkaa siis tänään 24. helmikuuta kello 9.30 Suomen aikaan ja sitä on mahdollista seurata YouTuben välityksellä. Tilaisuuttaa voi esimerkiksi katsoa alapuolella olevasta YouTube-upotuksesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Sony