SonyYleinen

Sony paljasti Xperia L4 -puhelimen saatavuus- ja hintatiedot Suomessa

Sony Xperia L4

Sony julkaisi eilen uuden alemman hintaluokan uutuuspuhelimen, joka kantaa nimeä Xperia L4. Vielä julkaisun aikaan Sony ei vahvistanut virallisia saatavuus- tai hintatietoja, mutta syystä tai toisesta tiedot ilmoitettiin tänään. Sony vahvisti uutuuspuhelimen olevan tulossa Suomessa myyntiin kevään aikana sekä hinnoittelun asettuvan alle 200 euroon.

Xperia L4 on tulossa Suomessa saataville huhtikuun 2020 loppuun mennessä sekä hinta on 199 euroa. Väriversiot ovat musta ja sininen. Vaikka Xperia L4:n ominaisuudet ovat selvästi viime vuoden Xperia L3 -puhelinta paremmat, niin Sony on päättänyt pitää hinnoittelun täysin samana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony on tuonut Xperia L4 -puhelimeen tuttuja ominaisuuksiaan muun muassa huippupuhelimista. Uutuuslaitteessa on 21:9-kuvasuhteen 6,2 tuuman näyttö sekä kolmoiskamera takaosassa. Kamera rakentuu 13 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Tehoista Xperia L4 -mallissa vastaa MediaTekin kehittämä Helio P22 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 3 gigatavua RAM-muistia.

Tarkemmin Sony Xperia L4 -puhelimeen voi tutustua laajemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony