SonyYleinen

Sony julkaisi uudet täyslangattomat WF-SP800N-kuulokkeet – varusteltuna melunvaimennustekniikalla

Sony on tänään esitellyt uudet WF-SP800N-mallikoodia kantavat täyslangattomat nappikuulokkeet, joissa on muun muassa melunvaimennustekniikka. Kuulokkeissa on myös IP55-luokitus, kolme väriversiota ja suositushinta asettuu 200 euroon.

IP55-luokituksen mukaisesti kuulokkeiden pitäisi kestää roiskeet, hiki ja pöly, joiden lisäksi kuulokkeet voidaan tarvittaessa jopa pestä. Pehmeätyynyinen, kolmiulotteinen kaareva muotoilu takaa Sonyn mukaan turvallisen ja mukavan istuvuuden.

Kuulokkeiden akun ja kotelon lisäakun avulla Sony lupaa uutuuskuulokkeille jopa 18 tuntia musiikin kuuntelua melunvaimennus kytkettynä päälle, ja 26 tuntia ilman sitä. Sony on myös varustellut WF-SP800N-kuulokkeet pikalatauksella ja 10 minuutin latauksen aikana akkua tulee 60 minuutiksi lisää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeiden melunvaimennustekniikan ohella Sony on varustellut kuulokkeet tutulla EXTRA BASS -ominaisuudella, joka tuo musiikin rytmin esiin ensiluokkaisesti etenkin olosuhteissa, joissa musiikista haetaan lisää energiaa, kuten urheillessa. Lisäksi Sonyn kehittämän mobiilisovelluksen avulla voi räätälöidä äänikokemuksen oman maun mukaiseksi.

Sony WF-SP800N -kuulokkeissa on 360 Reality Audio -ominaisuus, joka luo immersiivisen objekteihin ja tilaan muovautuvan audiokokemuksen kuunneltaessa musiikkia tietyistä striimauspalveluista Android-älypuhelimella tai iPhonella. 360 Reality Audio -kuuntelukokemus tuo kuuntelijan aivan artistin eteen. Kuuntelija voi myös säätää asetuksia mieleisikseen mobiilisovelluksen avulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sonyn uudet WF-SP800N -kuulokkeet saapuvat kauppoihin kolmessa värissä, jotka ovat musta, valkoinen ja sininen. Myynti alkaa heinäkuussa 2020 ja kuulokkeiden suositushinta on 200 euroa.

Lähde: Sonyn lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony