OnePlusYleinen

Sertifiointitiedot vihjaavat: OnePlussan seuraavassa huippupuhelimessa on 65 watin pikalataus

OnePlus on tunnettu pitkään muun muassa tehokkaista pikalatausratkaisuistaan, mutta viimeisien vuosien aikana mitään kovin suuria muutoksia OnePlus ei ole tehnyt. OnePlus 8 Pron kohdalla esiteltiin tehokas 30 watin langaton lataus, mutta langallinen lataus pysyi edelleen 30 watissa. Muutoksia on kuitenkin luvassa, jos on uskomista tuoreita sertifiointitietoja.

TUV Rheinland -sertifiointitietokannasta on löydetty nyt OnePlussan uusi laturi, joka kykenee jopa 65 watin lataustehoon. Paljastuneiden tietojen mukaan tulevan laturin mallikoodit ovat VCA7JAH, WC1007A1JH ja S065AG.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Entistä tehokkaampi 65 watin pikalaturi tullaan todennäköisesti näkemään viimeistään loppuvuodesta, kun OnePlus julkaisee todennäköisesti uudet OnePlus 8T- ja OnePlus 8T Pro -älypuhelimet. Toki OnePlus voi yllättää aikaisemminkin julkaisemalla jonkinlaisen erikoisversion OnePlus 8 Pro -puhelimestaan, josta nyt sertifioinnin saanut pikalataus löytyy. Esimerkiksi OnePlus 6T:stä julkaistiin aikoinaan OnePlus 6T McLaren -erikoisversio, jossa oli perusmallia tehokkaampi lataus.

OnePlussan sertifioima 65 watin pikalataus ei ole millään tavalla yllättävä siirto, sillä vastaava lataus on nähty jo OPPO:n älypuhelimessa. Molemmat yritykset ovat vahvasti liitoksissa kiinalaiseen BBK Electronics -yritykseen, joten myös samoja tekniikoita voidaan helposti jakaa yrityksien kesken.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus