Black SharkXiaomiYleinen

Black Shark 3- ja Black Shark 3 Pro -5G-pelipuhelimet saapuivat Euroopan markkinoille – hinnat alkaen 599 euroa

Xiaomin tytärbrändi Black Shark on ilmoittanut tänään, että yhtiön jo maaliskuussa Kiinan markkinoille julkaisemat Black Shark 3- ja Black Shark 3 Pro -pelipuhelimet ovat nyt saatavilla myös Euroopan markkinoilla.

Black Shark 3 Pro on uutuuspuhelimista parempi sekä suurempi. Puhelimessa on massiivinen 7,1 tuuman QHD+ -näyttöpaneeli, joka perustuu OLED-tekniikkaan ja siinä on myös 90 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi näytössä kerrotaan olevan maailman nopein 270 hertsin kosketusherkkyys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa Qualcommin tuorein Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, johon on yhdistetty Snapdragon X55 -5G-modeemi. Black Shark 3 Pro tukee myös Wi-Fi 6 -yhteyksiä. RAM-muistia puhelimeen on saatu 8 tai 12 gigatavua versiosta riippuen ja puhelimessa hyödynnetään tuoreinta LPDDR5-muistia. Sisäistä UFS 3.0 -tallennustilaa löytyy ainoastaan 256 gigatavua.

Black Shark 3 Pro tarjoaa kolmoiskameran, joka rakentuu 64 megapikselin pääkamerasta, 13 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 5 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Etukameran tarkkuudeksi on ilmoitettu 20 megapikseliä.

Akunkestoon Black Shark on tällä kertaa panostanut toden teolla, sillä puhelimessa on suuri 5000 milliampeeritunnin akku, joka koostuu kahdesta 2500 milliampeeritunnin suuruisesta akusta. Lisäksi Black Shark 3 Pro tukee 65 watin pikalatausta, jonka pitäisi pystyä lataamaan akku tyhjästä täyteen vain 38 minuutissa. Puhelimessa on myös magneettinen laturi, jonka avulla akkua voidaan ladata pelikokemusta häiritsemättä 18 watin latausteholla.

Pro-versioon on laitettu myös uudenlaiset ylösnousevat pelipainikkeet, jollaisia ei aikaisemmin puhelimissa ole nähty. Black Shark lupaa fyysisille painikkeille vähintään 300 000 nousemiskertaa ilman mitään ongelmia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Black Shark 3 on hieman vaatimattomampi huippuominaisuuksilla varusteltu pelipuhelin. Siinä on pienempi 6,67 tuuman Full HD+ -tasoinen näyttöpaneeli. Black Shark 3 -mallissa akku on kooltaan 4720 milliampeerituntia, jonka lisäksi perusversiossa ei ole ylösnousevia fyysisiä pelipainikkeita. Black Shark 3 tulee tarjolle lisäksi 8 +128 Gt, 12 +128 Gt ja 12 + 256 Gt:n versioina. Muilta ominaisuuksiltaan Black Shark 3 on pitkälti samanlainen kuin Black Shark 3 Pro.

Ulkoisesti Black Shark 3 ja 3 Pro ovat hyvin identtiset. Kamera on aseteltu kolmiomaiseen alueeseen ja takaosa koostuu metallista ja lasista. Puhelimissa on myöskin perinteikäs 3,5 millimetrin kuulokeliitin, jota ei Black Sharkin puhelimissa ole viime aikoina nähty.

Black Shark 3 tulee Euroopassa myyntiin kahdessa värissä, jotka ovat Midnight Black ja Knight Grey, kun Pro-versio tulee tarjolle vain Blasting Black -värissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Black Shark 3 -perusversio maksaa 8 + 128 gigatavun versiona 599 euroa ja 12 + 256 gigatavun versiona 729 euroa. Black Shark 3 Pro maksaa 12 + 256 gigatavun versiona 899 euroa. Uutuuspuhelimet ovat ennakkomyynnissä Black Sharkin omassa verkkokaupassa myös Suomessa ja toimituksien on kerrottu alkavan toukokuun lopulla.

Lähde: Black Shark

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

  1. Mitä tänne voi kommentoia

  2. Mitä tänne voi kommentoida

  3. EIKÖ TÄÄLLÄ KAKKA SUOMIMOBIILISSA VASTATA MIHINKÄÄ😠

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Shark