SonyYleinen

Sony julkistaa uusia Xperia-puhelimia kello 10.30 – katso tilaisuutta täältä!

Sony tulee julkaisemaan tänään 14. huhtikuuta kello 10.30 uusia Xperia-älypuhelimia. Sony tulee lähettämään tilaisuuden suorana lähetyksenä YouTuben kautta ja sitä on mahdollista seurata tämän artikkelin alareunasta. Tilaisuudessa Sonylta odotetaan uusia 5G-älypuhelimia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ennakkohuhuissa on puhuttu Sonyn valmistelevan kevään aikana julkaisevan ainakin kaksi uutta 5G-älypuhelinta. Odotuksissa ovat siis Xperia 1 III -huippupuhelin sekä keskihintaluokkaan asettuva Xperia 10 III. Huhujen mukaan Xperia 1 III -huippupuhelimessa olisi 6,5 tuuman 4K OLED-näyttöpaneeli 120 hertsin virkistystaajuudella. Lisäksi tehoista pitäisi vastata Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 12 gigatavua RAM-muistia. Toinen odotettu uutuus on Xperia 10 III, jonka odotetaan olevan varusteltuna Snapdragon 690 -järjestelmäpiirillä sekä 21:9-kuvasuhteen OLED-näyttöpaneelilla.

Tilaisuutta on mahdollista katsoa alapuolella olevan YouTube-upotuksen kautta kello 10.30.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Sony