SamsungYleinen

Samsung esittelee uusia tuotteitaan 28. huhtikuuta – luvassa tehokkain Galaxy-laite

Samsung tulee järjestämään alkuvuoden kolmannen Unpacked-tapahtuman 28. huhtikuuta, jossa on kerrottu olevan luvassa tähän mennessä tehokkain Galaxy-laite. Tammikuussa Samsung esitteli jo Galaxy S21 -malliston huippupuhelimet ja maaliskuussa nähtiin uudet Galaxy A -malliston puhelimet. Nyt tulevassa Unpacked-tilaisuudessa ei odoteta nähtävän uusia älypuhelimia, vaan tilaisuus keskittynee uusien kannettavien tietokoneiden julkaisuun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuutta avatakseen jo etukäteen Samsung on julkaissut mystisen teaser-videon, joka ei kuitenkaan kovin paljoa paljasta. Aikaisempien huhujen mukaan Samsungilta olisi lupa odottaa Galaxy Book Go-, Galaxy Book Pro- ja Galaxy Book Pro 360 -läppäreitä. Samsungin vihjaama ”tehokkain Galaxy” viittaa suurella todennäköisyydellä juuri uusin läppäreihin, sillä ne ovat todennäköisesti selvästi tehokkaampia kuin yksikään Galaxy-älypuhelin.

Tilaisuus järjestetään parin viikon päästä 28. huhtikuuta kello 17.00 Suomen aikaa. Tilaisuus lähetetään YouTuben välityksellä, mutta Samsungin jo julkaiseman teaser-videon voi katsoa alapuolelta.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung